جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 190576
    تاریخ انتشار: 29/تير/1399 - 09:41

    احصاء ۲.۵ میلیون ‌جامانده سهام عدالت

    عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ‌‌گفت:جاماندگان سهام عدالت حدود ۲.۵ میلیون هستند و طرحی در حال تهیه است و امیدوارم بتوانیم جاماندگان را با استفاده از این طرح پوشش دهیم.

    احصاء ۲.۵ میلیون ‌جامانده سهام عدالت

    بهروز محبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: وزرای اقتصادی دولت قرار است در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی حاضر هستند و با حضور آنان و همچنین همفکری نمایندگان شرایط اقتصادی کشور احصاء و بحث تشکیل کمیته‌ها نیز دنبال‌ شود.

    عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: به واسطه شرایطی که در بودجه کشور رخ داده در مباحث جدی مثل بودجه‌نویسی کار می‌کنیم و یکی از مسائلی که این روزها به صورت جدی مطرح است کارت الکترونیک برای کالاهای اساسی و توجه به اقشار آسیب‌پذیر جامعه است.

    محبی عنوان کرد: بسته‌هایی در کالاهای اساسی مثل مسکن باید تهیه شود و این مسائل باید در کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی بررسی و نظرات دولت و وزرا گرفته ‌شود و در یک مسیر همدلی باید قدم برداریم.

    وی با اشاره به اینکه کرونا بر مباحث اقتصادی کشور آسیب وارد کرده گفت: امروز قشری در جامعه ما نمی‌توانند کالاهای اساسی خود را تهیه کنند و ارزی که در واردات استفاده می‌کنیم مشکلاتی را ایجاد کرده و مجلس باید در این حوزه به فوریت ورود و این را تعیین تکلیف کند.

    محبی بیان کرد: جاماندگان سهام عدالت حدود 2.5 میلیون هستند و طرحی در حال تهیه است و امیدوارم بتوانیم جاماندگان را با استفاده از این طرح پوشش دهیم.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما