چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 189293
تاریخ انتشار: 18/تير/1399 - 23:08

آتش سوزی مجدد درجنگل‌های ارسباران

مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی از شروع مجدد آتش سوزی در مراتع مشرف به جنگل‌های ارسباران در شهرستان خداآفرین خبر داد.

آتش سوزی مجدد درجنگل‌های ارسباران

محمد باقر هنربر در گفت‌وگو با خبرنگاران در تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: آتش سوزی از شب گذشته در چهار نقطه از منطقه قراتکانلو در شهرستان خداآفرین شروع شده بود و تیم‌های عملیاتی ساعت ۴.۵ بامداد امروز به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: آتش سوزی در سه نقطه از این منطقه مهار شده بود، اما مهار آتش در یک نقطه از آن به دلیل داشتن پوشش گیاهی مناسب، وزش باد شدید و صعب‌العبور بودن منطقه ادامه داشت که ساعت ۱۲ ظهر امروز به طور کامل مهار شد.
وی گفت: متأسفانه آتش سوزی دوباره در سه نقطه از همین منطقه دوباره شروع شده است و هم اکنون نیروهای عملیاتی شامل سپاه، محیط زیست، هلال احمر و منابع طبیعی در محل حضور دارند.
هنربر با بیان اینکه با توجه به وسعت حادثه از بالگرد برای کنترل و مهار آتش سوزی استفاده خواهیم کرد، اظهار کرد: هم اکنون بالگرد در محل وجود دارد و از ارتش، امداد کوهستان هلال احمر و آتش نشانی تبریز نیز کمک خواسته‌ایم.

منبع : مهر

نظرات بینندگان
نظرات شما