یکشنبه 25 مرداد 1405 - Sun 16 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 189106
    تاریخ انتشار: 17/تير/1399 - 17:41

    نقض حریم هوایی لبنان از سوی صهیونیستها

    ارتش لبنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد که هواپیماهای جاسوسی رژیم صهیونیستی روز گذشته ۵ بار حریم هوایی این کشور را نقض کرده اند.

    نقض حریم هوایی لبنان از سوی صهیونیستها

    ارتش لبنان با صدور بیانیه ای از تداوم نقض حریم هوایی این کشور از سوی هواپیماهای جاسوسی رژیم صهیونیستی خبر داد.
    در این بیانیه آمده است که هواپیماهای جاسوسی رژیم صهیونیستی روز گذشته ۵ بار حریم هوایی لبنان را نقض کرده اند.
    ارتش لبنان بیان کرد: در مورخه ششم جولای ۲۰۲۰ در ساعت ۹:۳۵ صبح به وقت محلی لبنان هواپیمای جاسوسی رژیم صهیونیستی بر فراز منطقه کفرکلا و جنوب لبنان به پرواز درآمد. در ساعت ۱۴:۵۵ همان روز هواپیمای جاسوسی دیگری بر فراز منطقه یارون و جنوب لبنان و ساعت ۱۵ هم یک هواپیما بر فراز ناقوره و جنوب لبنان، ساعت ۱۵:۳۰ هواپیمای جاسوسی رژیم صهیونیستی بر فراز منطقه یارون و جنوب لبنان و در نهایت در ساعت ۲۰:۰۵ شب به وقت محلی لبنان هم هواپیمای جاسوسی رژیم صهیونیستی حریم هوایی لبنان را بر فراز ناقوره، جونیه، المتن، بیروت، حومه بیروت، بعبدا و عالیه نقض کرد.
    گفتنی است که چند روز قبل، جمیل السید نماینده پارلمان لبنان از پرواز گسترده جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بر فراز منطقه بقاع لبنان خبر داده و اعلام کرده بود: جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از صبح امروز به شکل گسترده ای بر فراز منطقه بقاع لبنان به پرواز درآمده اند. قبلاً این پروازها گذری بود و امروز دست به نمایش قدرت، تهدید، تحریک، تحقیر، زده اند. آیا آنها (رهبران گروه غربگرای چهارده مارس) صدای جنگنده‌های دشمن صهیونیست را نمی‌شنوند یا خود را به کری و ناشنوایی زده اند؟
    علیرغم اینکه دولت لبنان بارها به مجامع بین‌المللی به دلیل نقض مکرر حریم هوایی خود توسط صهیونیست‌ها شکایت کرده است، اما این مجامع هیچگاه اقدامی در منسیر ممانعت از تداوم تجاوزگری‌های تل آویو انجام نداده‌اند.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما