جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 189074
    تاریخ انتشار: 17/تير/1399 - 13:18

    امکان برگزاری امتحان مجدد برای دانشجویان

    معاون آموزشی وزیر علوم درباره امکان برگزاری امتحان مجدد برای دانشجویان گفت: اگر دانشگاه تشخیص دهد امتحان مجازی که برگزار کرده است به دلیل قطعی اینترنت و دلایل دیگر صحیح نبوده، می‌تواند مجدد امتحان را برگزار کند.

    امکان برگزاری امتحان مجدد برای دانشجویان

    علی خاکی صدیق درباره تکلیف دانشجویانی که آزمون مجازی آنها به دلایل مختلف ناتمام مانده است، گفت: به طور کلی وقتی امتحانی برگزار شود و به هر دلیل آن امتحان ناتمام مانده و نتواند اجرا شود، تصمیم آن با مجری برگزار کننده امتحان است.
    وی ادامه داد: وزارت علوم این موضوع را در اختیار دانشگاه‌ها قرار داده است، اینکه دانشگاه تشخیص دهد امتحان مجازی که برگزار کرده است به دلیل قطعی اینترنت و دلایل دیگر صحیح نبوده، می‌تواند مجدد امتحان را برگزار کند این موضوع در اختیار دانشگاه است تشخیص آن با وزارت علوم نیست با دانشگاه است.
    معاون آموزشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها دراین زمینه تمهیدات لازم را پیش بینی کرده اند.
    به گزارش مهر، امتحانات غیرحضوری این ترم دانشگاه‌ها بیش از ۱۰ روز است که آغاز شده است، برخی از دانشجویان به دلایل مختلف مانند اختلال در سامانه، بروز مشکل در بارگذاری پاسخنامه، قطع اینترنت و دیگر دلایل نتوانستند آزمون غیرحضوری خود را با موفقیت به پایان ببرند.
    با این حال و با توجه به صحبت‌های دانشجویان، تکلیف نمره برخی از آزمون‌ها در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و معلوم نیست دانشگاه‌ها در قبال امتحانات نیمه کاره دانشجویان و آن‌هایی که به هر دلیل نتوانسته اند با موفقیت امتحان دهند، چه تصمیمی خواهند گرفت.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما