پنجشنبه 23 مهر 1405 - Thu 15 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 188945
    تاریخ انتشار: 16/تير/1399 - 21:22

    اراده ایران حمایت از دولت ونزوئلا است

    رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اراده اساسی ایران، حمایت از دولت قانونی ونزوئلا و کمک به مردم این کشور برای حل مشکلات است.

    اراده ایران حمایت از دولت ونزوئلا است

    محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور روز دوشنبه در دیدار «خورخه ماکِز» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور ونزوئلا، دیدارها و رایزنی سران و مسئولان دو کشور در عرصه‌های مختلف را سازنده و مثبت دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره برای دولت و ملت ونزوئلا احترام قائل است و از توسعه روابط و همکاری‌ها با این کشور استقبال می‌کند.
    رئیس دفتر رئیس‌جمهور تحولات منطقه آمریکای لاتین را حائز اهمیت دانست و افزود: اراده اساسی ایران، حمایت از دولت قانونی ونزوئلا و کمک به مردم این کشور برای حل مشکلات است.
    واعظی با اشاره به اینکه امروز آمریکا با تحریم و اِعمال فشار به دنبال توطئه‌افکنی علیه دولت‌ها و ملت‌های مقاوم و آزادی‌خواه به‌ویژه ایران و ونزوئلا است، اظهارداشت: باید با همبستگی و توسعه روابط و همکاری‌های فی‌مابین اجازه ندهیم تحریم دشمنان نسبت به توسعه و رفاه مردم خدشه‌ای ایجاد کند.
    وی با قدردانی از پیام محبت‌آمیز رئیس‌جمهور ونزوئلا ابراز امیدواری کرد با بهبود شرایط و رفع بیماری کرونا در جهان، روسای جمهور و دیگر مقامات دو کشور بتوانند همچون گذشته دیدارها و رایزنی‌های خوبی با هم داشته باشند.
    همچنین "خورخه ماکز" فرستاده ویژه رئیس‌جمهور ونزوئلا نیز در این دیدار ضمن تحویل پیام کتبی «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا برای روحانی رئیس‌جمهور کشورمان، اظهارداشت: ایران و ونزوئلا روابط بسیار خوبی با هم دارند و ما همواره قدردان حمایت‌ها و کمک‌های برادران ایرانی خود بوده و خواستار توسعه و تقویت همه‌جانبه مناسبات و همکاری‌های فی‌مابین دو کشور هستیم.
    فرستاده ویژه رئیس‌جمهور ونزوئلا با بیان اینکه مردم این کشور ملت ایران را به عنوان ملتی قهرمان و بزرگ شناخته و همواره مورد تحسین قرار می‌دهند، افزود: ورود کشتی‌های ایرانی حامل بنزین به ونزوئلا، روز جشن برای ملت ونزوئلا بود.
    وی با بیان اینکه امپریالیسم آمریکا، دشمن مشترک ایران و ونزوئلا بوده و باید با اتحاد و همبستگی در برابر آن ایستادگی و مقاومت کنیم، گفت: مطمئنا هیچ نیروی خارجی قادر نخواهد بود در برابر اراده ملت‌های آزادی‌خواه مانند ایران و نزوئلا به اهداف خود دست پیدا کند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما