چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • ترامپ: پرونده ایران در شکست جمهوری‌خواهان نقش داشت/ جمهوری‌خواهان در کنگره تار و مار شدند+ دعکس و فیلم

  • خروش ضدآمریکایی ایرانیان در سالروز تسخیر لانه جاسوسی/ پرچم بزرگ ایران بر دستان مردم+ عکس و فیلم

  • هشدار در مورد رژیم‌های افراطی حذف چربی

  • گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد

  • واکنش طلا به نتایج انتخابات آمریکا

  • مضرات چای کیسه‌ای بر مغز

  • انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندر خمیر

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 187856
    تاریخ انتشار: 09/تير/1399 - 12:26

    خونی که برای غذا ریخته شد

    مرد افغانستانی که به خاطر غذای مورد علاقه‌اش با شوهر دخترعمه‌اش درگیر شده و او را به‌ قتل رسانده بود صبح دیروز در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد.

    خونی که برای غذا ریخته شد

    این جنایت حدود 2 سال قبل در خانه‌ای واقع در بومهن رخ داد. وقتی مأموران پلیس به محل حادثه رفتند با دیدن جسد مردی افغانستانی تحقیقات در این پرونده را آغاز کردند. همسر مقتول نیز در بازجویی‌ها گفت: پسرعمه‌ام عامل این قتل بود.

     
    بدین ترتیب متهم دستگیر شد و به قتل اعتراف کرد. وی صبح دیروز در حالی که در شعبه ششم دادگاه کیفری پای میز محاکمه ایستاده بود گفت: من و دخترعمه‌ام از بچگی با هم بزرگ شدیم و به هم علاقه داشتیم، البته او ازدواج کرده و دو فرزند هم داشت. اما شوهرش به رابطه ما حسودی می‌کرد. دخترعمه‌ام همیشه غذای مورد علاقه مرا می‌پخت اما وقتی من برای ناهار به خانه‌شان می‌رفتم شوهرش با من بدرفتاری و به همسرش اعتراض می‌کرد که چرا برای من غذای جداگانه و هرچه دوست دارم ، می‌پزد.
    روز حادثه وقتی به خانه آنها رفتم متوجه شدم دخترعمه‌ام غذای مورد علاقه مرا درست نکرده است وقتی علتش را پرسیدم گفت: شوهرش اجازه نداده است و من هم سر همین موضوع با شوهرش درگیر شدم و بعد هم او را با چاقو کشتم.
    بدین ترتیب در پایان جلسه دادگاه با توجه به اینکه دو نفر از اولیای دم رضایت داده بودند و دو نفر دیگر به علت اینکه در افغانستان زندگی می‌کنند در جلسه دادگاه حاضر نشده و درخواستی نیز مطرح نکرده بودند معاون اول قوه قضائیه به نمایندگی از آنها تقاضای دیه کرد. پس از پایان رسیدگی به این پرونده قضات وارد شور شدند و حکم قانونی برای متهم بزودی صادر خواهد شد.

    منبع : روزنامه ایران

    نظرات بینندگان
    نظرات شما