جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 187795
    تاریخ انتشار: 08/تير/1399 - 23:30

    کلید خنثی‌سازی کرونا در بدن نوعی شتر

    طبق تحقیقی جدید با استفاده از نانوبادی تولید شده در بدن نوعی شتر لاما می‌توان انسان‌ها را در برابر کووید-۱۹ ایمن کرد.

    کلید خنثی‌سازی کرونا در بدن نوعی شتر

    محققان ادعا می‌کنند کلید خنثی سازی کووید ۱۹ در بدن آلپاکا نهفته است و می‌توان با کمک این حیوان موج دوم ویروس کرونا را کنترل کرد. آلپاکا گونه اهلی شده شتر لاما است که پشم نرم و بلند و مرغوبی دارد.
    محققان دانشگاهی در سوئد و آفریقای جنوبی با استفاده از نانوبادی های به دست آمده از یک آلپاکا (که در برابر ویروس کرونا ایمن شده بود)، توانستند از ایجاد عفونت کووید ۱۹ در بدن یک فرد جلوگیری کنند.
    نانوبادی در حقیقت بخش بسیار کوچکی از آنتی بادی است که پروتئین‌های اسپایک ویروس کووید ۱۹ را هدف می‌گیرد و آنها را از بین می‌برد.
    به گفته محققان این پژوهش شیوه‌ای نوین برای خنثی سازی ویروس ارائه می‌کند. علاوه بر آن، نانوبادی را می‌توان به شیوه‌ای ارزان و آسان تولید کرد. اندازه نانوبادی یک دهم آنتی بادی معمولی است و کپی و دستکاری آن بسیار راحت تر است.
    نانو بادی توسعه یافته در این تحقیق Ty1 نام دارد. برای این منظور محققان یک آلپاکا ۱۲ ساله را در برابر کووید ۱۹ ایمن کردند. در مرحله بعد آنها آنتی بادی‌های کوچک تولید شده در بدن حیوان را ایزوله کردند. این آنتی بادی‌ها از عفونت ناشی از کووید ۱۹ جلوگیری می‌کنند.
    در حال حاضر این پژوهش در مراحل اولیه است و نتایج آن اوایل ماه جاری میلادی منتشر شده است. البته هنوز محققان دیگر آن را بررسی نکرده‌اند.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما