دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 187289
    تاریخ انتشار: 04/تير/1399 - 21:28

    نامه جدید فیفا به فوتبال ایران

    فدراسیون بین‌المللی فوتبال در تازه‌ترین نامه‌ای که در مورد اساسنامه فدراسیون ایران به مسئولان آن ارسال کرده، خواستار شفاف‌سازی در مورد دغدغه اصلی خود شده است.

    نامه جدید فیفا به فوتبال ایران

     اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال ایران که به خاطر آن انتخابات اسفندماه سال گذشته لغو شد، هنوز دغدغه بزرگی برای مسئولان این فدراسیون و فیفا به شمار می‌رود و با وجود رفت و برگشت‌هایی که صورت گرفته هنوز فدراسیون بین المللی فوتبال این اساسنامه را تأیید نکرده است.
    پس از نامه نگاری‌هایی که در این زمینه صورت گرفت و منجر به برخی تغییرات اساسی از جمله حذف وزیر ورزش و معاونش از مجمع فدراسیون فوتبال شد، فدراسیون بین المللی به این تغییر چراغ سبز نشان داد و آن را گامی در جهت بهبود شرایط عنوان کرد.
    با این حال تکلیف اساسنامه فدراسیون فوتبال ایران هنوز به طور دقیق و کامل مشخص نشده است. در همین راستا فیفا نامه جدیدی را برای فدراسیون ایران ارسال کرده و از مسئولان خواسته است تکلیف «استقلال» فدراسیون را مشخص کنند.
    با وجود اصلاحاتی که در اساسنامه صورت گرفته اما هنوز ابهام غیردولتی بودن این فدراسیون برای فیفا باقی مانده که در آخرین نامه به آن اشاره شده است. در این نامه فیفا تاکید کرده با وجود اصلاحاتی که صورت گرفته هنوز نشانه‌هایی از عدم استقلال فدراسیون در این اساسنامه وجود دارد که باید برطرف شود.
    فیفا از مسئولان فدراسیون فوتبال خواسته است که این ابهام را برطرف کنند تا تهدیدی که از گذشته وجود داشت از سر فدراسیون برداشته شود.
    به نظر می‌رسد اگر مسئولان فدراسیون فوتبال استقلال فدراسیون را برای فیفا محرض نکنند بازهم خطر برخورد انضباطی با فوتبال ایران وجود خواهد داشت و اصرار به اینکه این فدراسیون از زیر نظر و دخالت دولت خارج نشود، شرایط را به سمت تعلیق پیش خواهد برد.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما