چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • افزایش قیمت محصولات ایران خودرو کلید خورد

  • واردات خودروهای برقی برای ناوگان عمومی تهران

  • بلژیک به کمک ترامپ مقابل ایران چشم دوخت

  • ستون پایداری و اقتدار ملی در اندیشه امام خامنه‌ای

  • سیدمجید بنی فاطمه/آقای ما

  • عملیات ویژه ضد راداری سپاه که موجب تسلیم آمریکا در مذاکرات شد +عکس

  • اسرائیلی شدن گروهک‌های ضدانقلاب+ سند

  • سید طالع باکویی / گلیرم کربلا

  • فیلم جدید از حمله به ضاحیه / فیلم

  • آمریکا اراده و توانی برای اجرای تعهدات خود ندارد

  • چرا اسرائیل به ضاحیه حمله کرد؟!

  • پرستوی یهودی و سقوط یک رئیس‌جمهور + عکس

  • انهدام هسته ۴ نفره تروریستی-تکفیری توسط وزارت اطلاعات

  • در بمباران‌ها خاموش بودند؛ امروز برای باخت تیم ملی فریاد می‌زنند

  • حاج قاسم کردستان که بود؟ + عکس

  • هدیه غافلگیرکننده سید مجید به فرزند شهید میرغفاری +عکس

  • حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه در بیروت +فیلم

  • هزینه‌های سرسام‌آور شکست ترامپ در برابر ایران

  • از اشک شوق تا هرج‌ومرج در خیابان‌های نیویورک / عکس

  • وقتی بهرام افشاری و هوتن شکیبا ستاره نشده‌ بودند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 186852
    تاریخ انتشار: 01/تير/1399 - 21:10

    مجلس وزیر ورزش را نشانه می‌گیرد

    نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: درباره بازگشت کفاشیان قطعاً ‌نوع اقدام ما با وزیر ورزش خواهد بود.

    مجلس وزیر ورزش را نشانه می‌گیرد

     احسان قاضی‌زاده هاشمی در مورد بازگشت علی کفاشیان به فدراسیون فوتبال اظهار داشت:‌ پیش از این تغییر و تحولات هشدارهای لازم را داده بودیم و در حال حاضر نیز عناصر مؤثر در این تغییر و تحولات که در پشت صحنه این اتفاقات هستند یعنی وزارت ورزش و فدراسیون که به طور غیر محسوس این تغییرات را پشتیبانی می‌کنیم را رصد می‌کنیم. ملاک ما پایبندی به قانون است فارغ از تمام مسائلی که در گذشته در مورد کفاشیان مطرح بود و اکنون نیز در رسانه‌ها مطرح می‌شود. اکنون بحث منع به کارگیری بازنشستگان به عنوان یک قانون وجود دارد و چنین اقدامی تخلف و عنوان مجرمانه محسوب می‌شود.
    نماینده مجلس تصریح کرد: استناد به رأی صادره کمیته استیناف یا حتی اساسنامه نیز قابل اتکا نیست زیرا اساسنامه فدراسیون فوتبال حتی در مراجع حقوقی داخلی نیز قابل استناد نیست. بازگشت فرد بازنشسته به فدراسیون عنوان کیفری دارد و این قابلیت وجود دارد که آحاد ملت ورزش دوست در این مورد طرح شکایت کنند. 
    قاضی‌زاده هاشمی در مورد اینکه مجلس به این بحث چگونه ورود خواهد کرد، گفت: قطعاً‌ نوع اقدام ما با وزیر ورزش خواهد بود. اقدام مجلس مستقیماً وزیر ورزش را نشانه‌گیری خواهد کرد که می‌تواند از احضار و سؤال از وزیر تا مراحل دیگر باشد و با توجه به اتفاقات رخ داده در ورزش مطالبه‌گری  مردم نیز به شدت استیضاح وزیر ورزش است.
    وی در گفت‌وگو با شبکه سه در مورد اینکه ممکن است وزارت ورزش بگوید فدراسیون فوتبال نهادی مستقل و غیردولتی است و ربطی به وزارت ندارد، گفت: فدراسیون‌های ورزشی نهادهای عمومی و غیر دولتی هستند و مسئول نظارت و برخورد با آنها وزارت ورزش است. وزارت ورزش نمی‌تواند بگوید هیچ ارتباطی با هیچ فدراسیونی ندارد و البته معنای این حرف این نیست که وزارت ورزش در امور فدراسیون‌ها مداخله می‌کند بلکه وزارت ورزش وظیفه‌اش نظارت بر این فدراسیون‌ها است و اینکه اقدامی غیرقانونی و تخلفی رخ ندهد. مجلس بحث مسئولیت‌های سیاسی و عمومی را در این مورد دارد و مباحث کیفری به دستگاه قضایی مربوط می‌شود که به آن ورود خواهد کرد اما اعلام جرم در این مورد نیاز به گزارش مدعی‌العموم هم ندارد و آحاد مردم می‌توانند نسبت به آن واکنش نشان دهند.

    منبع : مشرق

    نظرات بینندگان
    نظرات شما