شنبه 21 شهريور 1405 - Sat 12 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 186683
    تاریخ انتشار: 31/خرداد/1399 - 14:13

    پرداخت طلب فرهنگیان در موعد مقرر

    میرزایی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد که پرداخت پاداش بازنشستگان تاکنون تاخیر نداشته و طبق روال گذشته این پاداش پیش از مهر ماه سال‌جاری پرداخت می‌شود.

    پرداخت طلب فرهنگیان در موعد مقرر

    وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: پرداخت  پاداش بازنشستگان  تا کنون تأخیر نداشته و طبق روال گذشته این پاداش پیش از مهر ماه سال‌جاری پرداخت می‌شود و در سال ۹۹ نیز فرصت برای پرداخت پاداش بازنشستگان وجود دارد.
     
    وی در خصوص نحوه تأمین اعتبار پرداخت پاداش بازنشستگان بیان کرد: دولت در بودجه سالانه برای این اقدام بودجه را منظور نکرده و دستگاه‌ها موظف هستند تا از محل فروش اموال، مبالغ پرداختی را تأمین کنند.
     
    حاجی‌میرزایی ادامه داد: گفتگوهایی اکنون با دولت آغاز شده و تلاش‌هایی برای مولدسازی دارایی‌ها انجام‌شده و امید است طلب فرهنگیان در زمان مناسب پرداخت شود.
     
    وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: تمرکز ما برای برقراری عدالت تحصیلی روی مدارس دولتی است که ۸۹ درصد مدارس ما را تشکیل می‌دهند، بنابراین برای آموزش معلمان مدارس دولتی برنامه داریم و نظارت را تشدید می‌کنیم.
     
     
    وی در انتها با اشاره به برنامه شاد، گفت: دسترسی به تدریس‌های برتر از طریق برنامه شاد بیشتر شده و اینکه عده‌ای نمی‌توانند از آن بهره‌مند شوند مغایر عدالت نیست، زیرا با این ابزار ۷۰ درصد مسئله حل شده و برای افراد باقی‌مانده روشی را پیدا خواهیم کرد تا بهترین آموزش‌ها را به آن‌ها برسانیم.

    منبع : خودروتک

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما