چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • سند جنایت دشمن آمریکایی صهیونی در ایران/عکس

  • حمله ایران به بندر عقبه اردن!

  • هشداراشعه ماورای بنفش تهران

  • تله سرمربی استقلال برای بازیکن پرسپولیس

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 185746
    تاریخ انتشار: 24/خرداد/1399 - 09:18

    قیمت گوشت قرمزتعیین شد

    در جلسه ستاد تنظیم بازار به عرضه ذخایر گوشت منجمد گوساله به قیمت متوسط هر کیلوگرم ۵۵ هزار تومان با امکان جایگزینی موافقت شد.

    قیمت گوشت قرمزتعیین شد

    در نود و پنجمین جلسه کارگروه تنظیم بازار عملکرد گردش ذخایر و نحوه ترمیم ذخایر گوشت قرمز مورد بررسی قرار گرفت. در مصوبه این جلسه آمده است:

    عملکرد گردش ذخایر و نحوه ترمیم ذخایر گوشت قرمز

    ۱- وزارت جهاد کشاورزی در اسرع وقت نسبت به ارسال اسناد مربوط به تعیین سقف قیمت دام زنده (سبک و سنگین) به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اقدام تا سازمان مذکور در اسرع وقت قیمت هر کیلوگرم دام زنده و گوشت و قطعات حاصل از آن را محاسبه و اطلاع‌رسانی نماید.

    ۲- با توجه به پیش بینی افزایش مصارف پس از بازگشایی کسب و کارهای تعطیل شده ناشی از بیماری کرونا مقرر گردید شرکت پشتیبانی امور دام در اسرع وقت نسبت به ترمیم ذخایر (استان سیستان و بلوچستان و سایر مبادی تأمین) اقدام نماید.

    ۳- با پیشنهاد شرکت پشتیبانی امور دام مبنی بر عرضه ذخایر به قیمت تمام شده برای امکان جایگزینی موافقت و نرخ عرضه ذخایر گوشت منجمد گوساله، متوسط ۵۵ هزار تومان (با تلورانس ۵ درصد که در اختیار هیأت مدیره شرکت می‌باشد) تعیین شد.

    تبصره ۱: با توجه به بند ۱-۲ جلسه نود و یکمین کارگروه تنظمی بازار برای آن دسته از محموله‌های تمدید تاریخ شده که تا قبل از تاریخ ابلاغ این مصوبه با نرخ قبلی تهاتر شده و کالا توسط بخش خصوصی تحویل شده است، اقدام بلامانع می‌باشد. اما برای سایر محموله‌ها، نرخ پایه تهاتر با محموله‌های بخش خصوصی با بیش از ۶ ماه تاریخ مصرف نرخ حاشیه بازار محموله مشابه می‌باشد.

    تبصره ۲: نرخ حاشیه بازار برای تهاتر، بر اساس پیشنهاد شرکت پشتیبانی امور دام و تأیید دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار ملاک اقدام خواهد بود.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما