پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 18554
    تاریخ انتشار: 17/دي/1394 - 21:06
    حامیان ولایت/اخبارکوتاه

    قتل جوان در پی شوخی با اسلحه شکاری

    قتل جوان در پی شوخی با اسلحه شکاری

    قاتل جوانی که با اسلحه شکاری دوست 22 ساله خود را به قتل رسانده بود، با تلاش مأموران انتظامی در شاهرود دستگیر شد.
     
    به گزارش حامیان ولایت، منطقه سمنان، سرهنگ «غلامرضا کاظم‌زاده»، فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود در جمع خبرنگاران گفت: ساعت 16:30 چهاردهم دی‌ماه، گزارشی مبنی بر انتقال فردی با مصدومیت شدید به بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اعلام و گشت انتظامی اعزام شد.
     
    وی افزود: برابر گزارش‌های دریافتی، در این حادثه جوانی 22 ساله، بر اثر تیراندازی به شدت مجروح و توسط دو جوان دیگر به بیمارستان منتقل شده بود، شدت جراحت وارده بر بدن مصدوم به حدی بود که تلاش کادر درمانی بیمارستان نتیجه نداد و جوان مجروح جان باخت.
     
    فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود ادامه داد: دو جوانی که مقتول را به بیمارستان منتقل کرده بودند، خود را از دوستان و هم خدمتی‌های مقتول معرفی کرده و اظهار داشتند در باغ‌های اطراف شاهرود مورد هجوم دو فرد ناشناس قرار گرفته و مقتول با تیراندازی آن‌ها به قتل رسیده است.
     
    کاظم‌زاده کرد: مأموران پلیس با شنیدن اظهارات ضد و نقیض دوستان مقتول، آن‌ها را به پلیس آگاهی منتقل کردند و تحقیقات تخصصی آغاز شد.
     
    وی ادامه داد: متهمان در بازجویی‌های تخصصی کارآگاهان پلیس، باز هم بر ماجرای تیراندازی به سمت آنها از سوی دو فرد ناشناس تأکید داشتند.
     
    فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود به تناقض‌گویی مظنونان اصلی این پرونده و کشف سرنخ‌هایی از اطراف منزل مقتول اشاره و تصریح کرد: این دو جوان 20 و 22 ساله که یکی از آن‌ها پسرعموی مقتول است، در نهایت حقیقت این حادثه تلخ را بازگو کردند.
     
    کاظم‌زاده تصریح کرد: قاتل جوان به همراه مقتول و پسرعمویش برای تفریح به اطراف شهر رفته بودند که در پی یک شوخی دوستانه، قاتل جوان با اسلحه شکاری به سمت مقتول شلیک و او را نقش بر زمین می‌کند.
     
    وی گفت: متهمان پس از انتقال مقتول به بیمارستان به صحنه قتل برگشته و برای فریب پلیس ضمن مخفی کردن اسلحه شکاری، داستان تیراندازی توسط دو فرد ناشناس را طرح‌ریزی می‌کنند.
     
    این مقام انتظامی دسترسی جوانان و نوجوانان به سلاح سرد و گرم را یکی از علل اصلی این حوادث ناگوار دانست و به عموم مردم توصیه کرد: در صورت اطلاع از فروش و نگهداری سلاح غیرمجاز، توسط افراد، مراتب را بلافاصله به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع دهند

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما