چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 185465
    تاریخ انتشار: 21/خرداد/1399 - 16:51

    قرارگاه خاتم ۱۴۰۰ کیلومتر آزادراه می‌سازد

    فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با بیان اینکه قرارگاه خاتم ۱۴۰۰ کیلومتر آزادراه در دست طراحی، ساخت و اجرا دارد، گفت: آزادراه مراغه-هشترود و آزادراه اراک-خرم‌آباد تا پایان امسال تکمیل می‌شود.

     قرارگاه خاتم ۱۴۰۰ کیلومتر آزادراه می‌سازد

    سعید محمد، اظهار داشت: پروژه‌های حمل‌ونقل و آزادراهی یکی از کارهای مهم در کشور است که برای توسعه حمل‌ونقل به ویژه در بخش ترانزیت این پروژه‌ها بسیار مهم است.

    * ۱۴۰۰ کیلومتر آزادراه در دست طراحی، ساخت و اجرا داریم

    وی افزود: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در کمک به دولت جمهوری اسلامی ایران حدود ۱۴۰۰ کیلومتر آزادراه در سطح کشور با مشارکت وزارت راه و شهرسازی در دست طراحی، ساخت و اجرا دارد.

    * افتتاح کنارگذر جنوبی تهران در سال جاری

    فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت: بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها در سال جاری و سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری خواهد رسید که در این باره می‌توان به کنارگذر جنوبی تهران که استان‌های تهران و البرز را به صورت یک کنارگذر عبور می‌کند.

    * در حال تکمیل آزادراه مراغه - هشترود و آزادراه اراک - خرم‌آباد هستیم

    محمد افزود: آزادراه مراغه - هشترود، آزادراه اراک - خرم‌آباد و ‌آزادراه حرم تا حرم‌ از حرم حضرت معصومه (س) تا حرم امام رضا(ع)، از دیگر پروژه‌های آزادراهی قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیاء است.

    وی ادامه داد: در پروژه آزادراه حرم تا حرم بخش قم تا گرمسار افتتاح شده است و مابقی پروژه هم برای تکمیل در دستور کار قرار دارد.

    * تأمین مالی ۷۰ درصدی آزادراه حرم تا حرم توسط قرارگاه خاتم

    ‌فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء اضافه کرد: در  پروژه آزادراه حرم تا حرم ۷۰ درصد تأمین مالی از سوی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء انجام می‌شود و ۳۰ درصد تأمین مالی از سوی وزارت راه و شهرسازی خواهد بود.

    * افتتاح کل‌ آزادراه حرم تا حرم تا پایان سال ۱۴۰۰

    وی افزود: به دلیل افزایش هزینه‌ها و عملیات عمرانی، عملاً مجبور شدیم این پروژه‌ها را زمان‌بندی کنیم؛ پس‌ از اتمام آزادراه کنارگذر جنوبی تهران و آزادراه اراک -خرم‌آباد تا پایان امسال، برنامه‌ریزی شده است که آزادراه حرم تا حرم از گرمسار تا مشهد در اولویت بعدی قرار گیرد.

    فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء افزود: ادامه آزادراه حرم تا حرم از گرمسار تا مشهد در ماه‌های آینده سرعت می‌گیرد، در این پروژه از سه راه تربت تا مشهد، در اولویت تکمیل قرار دارد و مزیت آن این است که در کوتاه کردن ۲۰ کیلومتری مسیر مؤثر است و تا پایان سال آینده این آزادراه به بهره‌برداری می‌رسد.

    * محرومیت‌زدایی و تأمین جهیزیه در حاشیه پروژه‌های قرارگاه

    محمد ادامه داد: در کنار این پروژه‌ها تلاش شده است، رسیدگی به وضعیت روستاها و مناطق محروم اطراف پروژه، به دقت انجام شود.

    وی بیان کرد: در اطراف پروژه‌های قرارگاه خاتم، فعالیت‌های محرومیت‌زدایی اعم از واگذاری جهیزیه به خانواده‌ها، پیگیری برای ساخت منازل روستاییان، کارهای عمرانی در سطح روستا نظیر آسفالت مسیرها و غیره برنامه‌ریزی شد تا انجام شود.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما