شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 184784
    تاریخ انتشار: 18/خرداد/1399 - 16:58

    مشکل عمده جهان اسلام

    دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: مشکل عمده جهان اسلام سلطه استکبار است که با هژمونی خود درصدد ایجاد فتنه هستند و ما تلاش می کنیم که این هژمونی را از بین ببریم.

    مشکل عمده جهان اسلام

    حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امروز یکشنبه در جلسه شورای معاونین مجمع تقریب طی سخنانی گفت: یکی از مشکلاتی که در جهان اسلام با آن مواجه هستیم تشکیل مقاومت در برابر هجمه های استکبار است که برای ما تبعاتی به دنبال داشته است و موجب شده ما از وظایف ثانویه عدول کنیم و به وظایف اولیه بپردازیم.
    وی با اشاره به اینکه گاهی اوقات وظایف فرعی به خاطر وظایف اصلی روی زمین گذاشته می شود، افزود: دشمنان همواره از وظایف ثانویه که بر روی زمینه گذاشته ایم، سوء استفاده می کنند و هجمه های تبلیغاتی گسترده ای را علیه جهان اسلام راه می اندازند.
    حجت الاسلام و المسلمین شهریاری با بیان اینکه برخی خرده می گیرند که چرا در برابر ظلم برخی حاکمان کشورهای اسلامی چندان تقابلی صورت نمی گیرد، اظهار داشت: حاکمان کشورهای اسلامی دشمن اصلی ما نیستند و در اولویت دوم قرار دارند. لذا تقابل اصلی ما با ریشه ظلم و استکبار است و مشکل عمده جهان اسلام سلطه استکبار است که با هژمونی خود درصدد ایجاد فتنه هستند و ما تلاش می کنیم که این هژمونی را از بین ببریم.
    حجت الاسلام و المسلمین شهریاری با اشاره به اعتراضات مردم آمریکا گفت: وضعیتی که در آمریکا به وجود آمده و موجب شادمانی مستضعفین جهان شده، نشان دهنده این واقعیت است که این خانه عنکبوتی به سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونیستی بسیار سست و نا پایدار است.

    وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این کاخ زر و زور به زودی از بین برود و جهان به آرامش و عدالت برسد.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما