چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • اصابت پرتابه‌های آمریکایی به ۳ نقطه در خوزستان

  • همکاری امارات در تجاوز شب گذشته آمریکا به ایران

  • دعوت رسمی کاخ سفید از ژوزف عون برای دیدار با ترامپ

  • سید علی خامنه‌ای است که عراق را تسخیر کرده

  • برقراری ۸ پرواز فوق‌العاده در مسیر تهران–مشهد

  • پوتین پیشنهادی درباره مواد هسته‌ای ایران به ترامپ نداد

  • شهادت یکی از پاسداران منطقه سوم دریایی سپاه

  • هلاکت فرمانده اسکادران بالگردی نیروی دریایی آمریکا

  • هر کاری برای رهبر شهید انجام دهیم کم است

  • ترافیک سنگین در چالوس و آزادراه قزوین-کرج-تهران

  • جزئیات پاسخ سپاه به حمله بامدادی آمریکا

  • جلسه کریم باقری با مسئولان باشگاه پرسپولیس

  • نحوه فعالیت‌ بانک‌ها امروز چهارشنبه ۱۷ تیر

  • دفاع دبیرکل ناتو از تجاوز بامدادی آمریکا به جنوب ایران

  • قیمت خودرو امروز چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵

  • شوک به استقلال

  • گیجی خبری اینترنشنال در برابر تشییع میلیونی پیکر رهبر شهید+ عکس

  • قیمت جهانی طلا امروز

  • حمله پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در بحرین

  • قالیباف: دوره باج‌گیری به پایان رسیده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 18425
    تاریخ انتشار: 16/دي/1394 - 13:27
    پایگاه خبری حامیان ولایت/وبگردی

    جلادی که سر شیخ نمر را از بدن جدا کـرد کیست+عکس

    شبکه‌های اجتماعی عکس‌هایی از قاتل شیخ نمر باقر النمر منتشر کرده اند که این جلاد بی‌رحم با شمشیر سر این شهید مبارز را جدا کرده است.

    جلادی که سر شیخ نمر را از بدن جدا کـرد کیست+عکس

    رژیم آل سعود  روز شنبه دوازدهم دی ماه برابر با دوم ژانویه 2016 در بیانیه‌ای، از اعدام چهار نفر از شخصیتهای شیعی‌ عربستان و در رأس آنها شیخ نمر باقر النمر به‌اتهام واهی اقدامات تروریستی خبر داد.

    آل سعود سه مبارز شیعی دیگر به‌نام‌های علی سعید الربح، محمد علی عبدالکریم الصویلم و محمد فیصل محمد الشیوخ را به شهادت رسانده است.

    در بیانیه مقامات سعودی اعلام شده بود که محکومان به اعدام یا به ضرب گلوله یا با قطع سرهایشان با شمشیر اعدام شدند که برخی خبرها از داخل عربستان حاکی است که شهید النمر از جمله کسانی بود که جلادان سعودی، او را با شمشیر گردن زدند و بر همین اساس است که آل سعود از تحویل پیکر شهید النمر به خانواده‌اش هراس دارد و او را به صورت مخفیانه در یک مکان نامعلوم دفن کرده است.

    در این زمینه شبکه‌های ارتباط اجتماعی تصاویری از جلادی را پخش کرده و گفته اند وی همان جلادی است که با شمشیر، سر آیت الله النمر را قطع کرده است و نامش محمد سعد البشی است.

    محمد سعد البشی کیست؟

    سعدالبشی از قدیمی‌ترین و مشهورترین جلادان در عربستان است که تقریبا هر ماه، هفت یا 10 سر را با شمشیر قطع می‌کند.

    البشی در یکی از مصاحبه‌های خود با رسانه‌های غربی چنین گفته بود : اگر بار دیگر به دوران کودکی برگردم و بخواهم شغلی جدید انتخاب کنم،‌بار دیگر شغل جلادی را انتخاب خواهم کرد.

     پیشتر رسانه‌ها از کمبود شدید جلاد در وزارت کشور رژیم آل سعود خبر داده بودند به طوری که این وزارت سعودی سال گذشته از طریق سایت اینترنتی خود آگهی نیاز به جذب هشت جلاد برای قطع سر محکومان به  اعدام خبر داده بود و از علاقه‌مندان به این شغل خواسته بود اسامی خود را وزارت کشور سعودی تحویل دهند.
    شیوه قطع سر مخالفان به دست آل سعود کاملا شبیه شیوه اعدام در گروهک تروریستی تفکیری داعشی است که دست پرورده وهابیون است.

    منبع : شما نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما