شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • شهید آزاده‌ای که یک روز مانده به آزادی پر کشید

  • مجازات دستکاری پلاک خودرو چیست؟

  • قیمت روز گوشی‌های پرفروش بازار

  • فرمول جدید محاسبه معوقات بازنشستگان+جزییات

  • افشاگری نتانیاهو از اختلاف با رقیبش بر سر ایران

  • قیمت گوشت قرمز امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵

  • کارت تنگه هرمز نسوخته است!

  • سلطه‌ی کشیش‌های فاشیست مسیحی بر سیاست دوره ترامپ +عکس و فیلم

  • «تریپل رد» بمب ساعتی جدید ایران

  • قیمت دلار امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵

  • صدای آشنا در خدمت نقشه نفوذ

  • «ویرانی‌طلبی اینترنشنال» به نام مردم به کام رژیم صهیونیستی+ عکس

  • قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵

  • اسکو مقتدرانه به یک‌چهارم رسید / فیلم

  • ماجرای تصرف پایگاه سپاه توسط پژاک چه بود؟

  • قیمت نفت به بالاترین سطح در 6 ماه اخیر رسید

  • تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند

  • حل فوری معضلات اقتصادی کشور یک ضرورت اولویت‌دار است

  • شکوه و شکایت بازیکن استقلال /استقلال باید درس بگیرد!

  • قدرت پنهان ایران زیر آب‌های هرمز + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 183676
    تاریخ انتشار: 11/خرداد/1399 - 09:09

    توزیع یارانه‌ای بنزین در ونزوئلا

    رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد از این پس رانندگان می‌توانند تا سقفی ماهانه بنزین یارانه‌‌ای دریافت کنند.

     توزیع یارانه‌ای بنزین در ونزوئلا

    نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا روز شنبه در پیامی تلویزیونی اعلام کرد قیمت بنزین در این کشور افزایش پیدا خواهد کرد و از این پس رانندگان می‌توانند تا سقفی ماهانه بنزین یارانه‌‌ای دریافت کنند و قیمت بنزین مازاد بر آن را به نرخ بین المللی پرداخت کنند.

    قیمت بنزین در ونزوئلا از دو دهه پیش تاکنون تغییر نکرده بود و این برنامه از روز دوشنبه اجرا می‌شود.

    بر اساس این برنامه رانندگان خودرو مجازند تا ۱۲۰ لیتر در ماه بنزین به قیمت یارانه‌ای و به نرخ لیتری ۵۰۰۰ بولیوار (۲/۵ سنت) دریافت کنند. بنزین یارانه‌ای برای موتور سیکلت‌ها تا ۶۰ لیتر در ماه خواهد بود.

    بر این اساس باک خودرو‌ها با یارانه دولتی با رقمی حدود یک دلار پر خواهد شد. مادورو گفت فراتر از این مقدار با نرخ بین المللی حساب خواهد شد، اما در این باره توضیح نداد.

    وی همچنین گفت سوخت برای حمل و نقل عمومی، کامیون‌های حامل کالا و خودرو‌های دیزلی به صورت یارانه‌ای عرضه می‌شود. وی گفت ۲۰۰ پمپ بنزین از مجموع ۱۸۰۰ پمپ بنزین در ونزوئلا از طریق واردکنندگان مستقل تامین می‌شود و آن‌ها مسئول توزیع آن خواهند بود. بنزین در این پمپ‌ها با ارز خارجی و به قرار ۵۰ سنت در هر لیتر عرضه خواهد شد.

    مادورو افزود: «این اقدامات اقداماتی فوق العاده هستند که برای عادی سازی عرضه در میانه تنش با امپریالیسم آمریکای شمالی ضروری است. خواستار درک و حمایت حداکثری همه ونزوئلایی‌ها هستم.»

    ایران در چارچوب حمایت اقتصادی از متحد خود، ونزوئلا، ۵ فروند نفتکش را که حامل سوخت هستند از طریق تنگه جبل الطارق و آب‌های آزاد به ونزوئلا اعزام کرده است. هر ۵ نفتکش ایرانی محموله سوخت خود را به پالایشگاه ال پالیتو، که یکی از بزرگترین مجتمع‌های فرآوری نفت در این کشور است، تحویل می‌دهند.

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما