جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 183613
    تاریخ انتشار: 10/خرداد/1399 - 15:22

    کاهش ۵۸ درصدی معاملات مسکن در تهران

    رئیس اتحادیه مشاوران املاک از کاهش ۵۸ درصدی معاملات مسکن در تهران خبر داد و گفت: معاملات مسکن کشور از ابتدای امسال تا دیروز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۳۹ درصد کاهش یافته است.

    کاهش ۵۸ درصدی معاملات مسکن در تهران

    مصطفی‌قلی خسروی گفت: از ابتدای فروردین 98 تا نهم اردیبهشت در سراسر کشور تعداد قراردادهای خرید و فروش ملک 56 هزار و و780 فقره بود که در مدت مشابه امسال با کاهش 39 درصدی به 34 هزار و 449 فقره رسیده است.
    وی ادامه داد: از اول فروردین امسال تا دیروز 29 هزار و 46 فقره قرارداد اجاره در سامانه ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با 34 هزار و 10 فقره حدود 15 درصد کاهش یافته است.
    وی با اشاره به وضعیت معاملات مسکن تهران گفت: از یکم فروردین تا نهم اردیبهشت 98 تعداد 8973 مبایعه نامه در شهر تهران به امضا رسیده بود. در حالیکه تعداد مبایعات از یکم فروردین تا نهم اردیبهشت امسال 3724 فقره بوده که نشان می‌دهد قراردادهای خرید و فروش 58 درصد کاهش یافته است.

    رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه اجاره نامه ها نیز در شهر تهران 50 درصد کاهش یافته است، یادآور شد: در بازه زمانی اول فروردین تا نهم اردیبهشت سال گذشته 9609 اجاره نامه در تهران به امضا رسیده بود در حالی که این تعداد در همین بازه زمانی طی امسال 4789 فقره بوده است.

    خسروی گفت: معاملات مسکن در اردیبهشت امسال نسبت به زمان شیوع کرونا (اسفند و فروردین) مقداری افزایش یافته اما از یکم تا نهم اردیبهشت امسال نسبت به زمان مشابه سال گذشته تعداد قراردادهای خرید و فروش ملک در کل کشور 25 درصد و در شهر تهران 49 درصد کاهش نشان می‌دهد. اجاره‌نامه‌ها نیز در کل کشور 18 درصد و در شهر تهران 28 درصد افت کرده است.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما