یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 183036
    تاریخ انتشار: 06/خرداد/1399 - 11:04

    اقلام بهداشتی تنها باید از داروخانه‌ها تهیه شود

    معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: ماسک، الکل و سایر اقلام بهداشتی تنها باید از داروخانه‌ها تهیه شود.

    اقلام بهداشتی تنها باید از داروخانه‌ها تهیه شود

    بابک عشرتی، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: فروش هر وسیله‌ای که در ارتباط با سلامتی افراد است مانند موادغذایی، مواد دارویی، آرایشی و بهداشتی باید تولیدکننده و توزیع کننده آن مشخص باشد.
     
    او افزود: افراد برای تولید این محصولات باید مجوز و برچسب‌های معتبر و همچنین برای توزیع، شناسنامه کار داشته باشند.
     
    عشرتی ادامه داد: در مورد ماسک، الکل و تمام مواد ضدعفونی کننده هم باید ویژگی‌های تولیدکننده و توزیع کننده مشخص باشد. به همین منظور توصیه می‌کنیم نیازهای خود برای مواد ضدعفونی کننده از داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی معتبر تهیه کنید.
     
    او با تاکید براینکه اصالت و کیفیت کالا بسیار مهم است،گفت: خرید مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز باید از مراکز معتبر صورت بگیرد. برای خرید الکل باید به درصد و مواد تشکیل دهنده آن دقت کرد که با آسیب‌های پوستی و دیگر خطرات رو به رو نشویم.
     
    معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآوری کرد: برخی از این افراد الکل متانول صنعتی را با استفاده از برخی مواد، بی رنگ کرده و به جای الکل اتانول عرضه می‌کنند.
     
    عشرتی در پایان گفت: همکاران ما سعی می‌کنند در بازرسی و نظارت‌هایی که به طور مداوم انجام می‌شود، نمونه های ماسک و الکل تقلبی عرضه شده توسط دستفروشان را جمع آوری ‌کنند؛ البته برای کمک به سهولت کار و نظارت‌ها، همکاری شهرداری برای سازماندهی یا جمع آوری این نمونه فروش مواد بهداشتی و ضدعفونی کننده، بسیار مهم است.

    منبع : باشگاه خبرنگاران

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما