پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 182413
    تاریخ انتشار: 31/ارديبهشت/1399 - 18:31

    تداوم کمکهای جهادگونه بعد از کرونا

    نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد خواستار تداوم کمک‌های جهادگونه افراد و گروه های مختلف بعد از پایان شیوع کرونا شد.

    تداوم کمکهای جهادگونه بعد از کرونا

    آیت الله محمدرضا ناصری، بعدازظهر امروز در دیدار با جمعی از اعضای گروه‌های جهادی فعال در دوران کرونا در استان یزد اظهار داشت: کرونا سبک زندگی فردی و اجتماعی را در کشور ما تغییر داد و در بسیاری از حوزه‌ها تحول ایجاد کرد.
    وی با بیان اینکه پس از پایان کرونا باید در زمینه‌های آموزش، تربیت، سبک زندگی و حتی مسائل سیاسی و اجتماعی تحول ایجاد کنیم، عنوان کرد: برخی تحولات ناگزیر انجام و حتی به یک فرهنگ تبدیل شده است.
    ناصری با بیان اینکه در ایام شیوع کرونا شاهد ایثارگری‌های اقشار مختلف و اقدامات جهادگونه آنها بودیم، افزود: جهادگران در عرصه‌های مختلف بهداشت و درمان، اقتصادی و اجتماعی به کمک محرومان و نیازمندان شتافتند و برخی اقدامات ارزشمند آنها همچنان ادامه دارد.
    امام جمعه یزد تصریح کرد: دشمن در حال حاضر به دنبال برنامه ریزی است تا بتواند از شرایط سو استفاده کرده و دوباره فرهنگ اسلامی مردم ایران و روحیه خدایی که این ایام در وجود همه افراد زنده شد را از بین ببرد.
    وی افزود: اکنون دیگر زمان آن است که به صورت جدی و عملی به دنبال تحول در آموزش و پرورش باشیم، نباید دیگر آموزش خود را بدون تفکر، تعقل و تدین پیش ببریم و باید به صورت جدی به دنبال این تحول باشیم و نه تنها در آموزش و پرورش بلکه در همه عرصه‌ها مشکلات را رفع کرده و به فکر پیشرفت باشیم.
    ناصری در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت تداوم رزمایش مواسات و مومنانه بعد از شیوع کرونا تاکید کرد و گفت: نباید کمک‌های خود را به این ایام خلاصه کنیم و تا زمانی که افراد نیازمند هستند، باید این کمک‌ها را تداوم ببخشیم.
    امام جمعه یزد مواسات را سیره ائمه اطهار (ع) دانست و با بیان روایت‌هایی از توجه‌های ویژه کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) به این سیره ادامه داد: ما باید با پیروی از معصومین (ع) این سیره را ادامه دهیم.
    وی خدماتی که در این ایام از سوی کادر پزشکی و درمانی و عموم مردم در مبارزه با کرونا صورت گرفت را نشأت گرفته از روح و فطرت خدایی دانست که در وجود مردم ایران وجود دارد.
     
    ناصری تصریح کرد: امروز کشورهای مستکبری که روزی تمام امور دنیا را در دستان خود می‌دانستند در بدترین وضعیت قرار گرفته‌اند؛ ما باید بدانیم که آنها نمی‌توانند هیچ کاری برای ما بکنند و تنها باید امیدمان به خدا باشد.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما