یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 182306
    تاریخ انتشار: 31/ارديبهشت/1399 - 12:16

    ژاپن ادعای مالکیت بر جزایر کوریل را تکرار کرد

    خبرگزاری کیودو امروز (سه‌شنبه) گزارش کرد، ژاپن در گزارش سالانه سیاست خارجی خود، ادعای مالکیت بر جزایر کوریل را تکرار کرده و آن را بخشی از سرزمین‌های شمالی این کشور دانسته است.

    ژاپن ادعای مالکیت بر جزایر کوریل را تکرار کرد

    توشیمیتسو موتگی، وزیر امور خارجه ژاپن این گزارش سالانه سیاست خارجی را در یک نشست دولت ارائه کرد.

    به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، توکیو در گزارش سالانه مشابه خود در سال ۲۰۱۸ اعلام کرد که چهار جزیره در شمال این کشور به ژاپن تعلق دارند اما این ادعا را در نسخه سال ۲۰۱۹ این گزارش تکرار نکرد زیرا مسکو و توکیو در تلاش بودند تا برای یافتن راهکاری مشترک و قابل قبول به منظور خروج از این بن‌بست، مذاکره کنند.

    به گزارش خبرگزاری کیودو، شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن به دنبال دستیابی به توافقی با مسکو طی دیدار با ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری روسیه بوده اما تلاش‌هایش از سوی قانونگذاران اپوزیسیون مورد انتقاد قرار گرفته است.

    یوشیهیده سوگا، سخنگوی دولت ژاپن گفته است، گزارش سال ۲۰۲۰ که ادعای مالکیت بر این جزایر در آن تکرار شده، «با در نظر گرفتن پیامدهای مختلف آن» نهایی شده است.

    روسیه تأکید دارد، مالکیت این جزایر که پس از جنگ جهای دوم به بخشی از اتحاد جماهیر شوروی تبدیل شد، غیرقابل‌مناقشه است. نزاع بر سر مالکیت این جزایر مانع اصلی امضای پیمان صلح دائم جنگ جهانی دوم میان مسکو و توکیو است.

    منبع : ایسنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما