پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 182244
    تاریخ انتشار: 31/ارديبهشت/1399 - 09:50

    مجادله چین و آمریکا در نشست سازمان ملل

    سفرای چین و آمریکا در نشست روز سه‌شنبه سازمان ملل متحد درباره سوریه به مجادله لفظی با یکدیگر بر سر شیوع کرونا پرداختند.

     مجادله چین و آمریکا در نشست سازمان ملل

    تشدید تنشٰ‌ها میان چین و ایالات متحده آمریکا بر سر شیوع ویروس کرونا به نشست روز سه‌شنبه شورای امنیت در خصوص عملیات‌های امدادرسانی به سوریه کشیده شد و سفیران دو کشور با یکدیگر مجادله کردند.

    «کلی کرافت»، نماینده آمریکا در سازمان ملل در این نشست گفت چین با حمایت از قطعنامه‌ای که به سازمان ملل متحد اجازه می‌دهد اقدام به کمک‌رسانی به سوریه در سراسر نقاط این کشور کند می‌تواند ادعای خودمبنی بر رهبری دنیا در مبارزه با کووید-۱۹ را به اثبات برساند.

    ژانگ جون، نماینده چین در سازمان ملل در پاسخ از آمریکا خواست بر تلاش‌های جهانی برای مبارزه با ویروس متمرکز باشد و «بازی‌های سیاسی» را کنار بگذارد. او همچنین گفت آمریکا باید به دنبال نجات جان انسان‌ها باشد و مسئولیت‌های خودش را به گردن سایر کشورها نیندازد.

    دولت آمریکا که از لحاظ میزان شیوع کرونا در رتبه نخست کشورهای دنیا قرار گرفته در ماه‌های گذشته تلاش کرده چین را مقصر شیوع این بیماری جلوه دهد. واشنگتن همچنین ماه گذشته میلادی کمک‌های مالی به سازمان جهانی بهداشت را بابت آنچه به ادعای این کشور «جانبداری از چین» خوانده می‌شد قطع کرد.

    این نوع تنش‌ها، شورای امنیت سازمان ملل متحد را در توافق بر سر قطعنامه‌ای برای حمایت از دعوت «آنتونیو گوترش»، دبیر کل سازمان ملل متحد جهت برقراری آتش‌بس جهانی در بحبوحه شیوع کرونا ناکام گذارده است.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما