یکشنبه 10 آبان 1405 - Sun 01 Nov 2026
  • سلیم موذن زاده / یا فاطمه من عقده ی دل وا نکردم

  • روایت مردی هندی پس از درگذشت همسرش / عکس

  • حمله پهپادی به پالایشگاه نفت روسیه / فیلم

  • پاییز رویایی در پل تاریخی راکوتزبروک آلمان / عکس

  • محمد نخودی مقتدرانه فینالیست شد +فیلم

  • اجرای پدافند غیرعامل در نیروهای مسلح ضرورت دارد

  • ماجرای شکست عراقی‌ها در آبادان / یادی از شهید دریاقلی سورانی

  • خروج خودرو و موبایل از بازار رسمی ارز کلید خورد

  • فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز

  • جزئیات سفر هیأت حج ایران به عربستان

  • توقیف اموال مالک آموزشکده اینورس به دلیل اقدام علیه امنیت ملی

  • انواع دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن آمریکایی-صهیونی باید در تیررس قرار گیرد / پاسخ فوری بدون محدودیت جغرافیا به تهدید دشمن

  • حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در تنگه هرمز

  • اژه‌ای: پرونده همکاران دشمن سریع تعیین‌تکلیف شود

  • عمان میانجی بی طرف یا بازیگر منافع انگلیس؟

  • پشت پردهٔ تهدیدهای هالیوودی واشنگتن+ عکس

  • یک دانشجوی هتاک دیگر حکم اخراج گرفت

  • کنایه بقائی به کانادا درباره ادعاهای شیخ‌نشین امارات

  • صعود محمد نخودی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان

  • هشدار سخنگوی ارتش به آمریکا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 181441
    تاریخ انتشار: 27/ارديبهشت/1399 - 10:55

    خبر خوش برای مهدهای کودک

    رییس سازمان بهزیستی گفت: مدیران مهدهای کودک غیردولتی تحت نظر سازمان بهزیستی کشور می‌توانند بابت هر یک از پرسنلی که اشتغال آنان را حفظ کرده اند، تقاضای تسهیلات 12 تا16 میلیون تومانی را به مراجع ذی صلاح بدهند.

    خبر خوش برای مهدهای کودک

    قبادی دانا رییس سازمان بهزیستی گفت: با توجه به مشکلاتی که پس از شیوع کرونا برای مهدهای کودک غیر دولتی تحت نظر سازمان بهزیستی کشور پیش آمد و تعطیلی اجباری این مهدها برای قطع زنجیره انتقال کرونا از اسفندماه، رایزنی‌هایی را برای حل مشکلات این مهدها آغاز کردیم.
    وی افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی با مجموعه وزارت تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی و همچنین مجموعه کارگروه بررسی مشاغل آسیب‌دیده از کرونا صورت گرفت و خوشبختانه مهدهای کودک غیردولتی هم به عنوان کسب و کارهای واجد شرایط تشخیص داده شدند.
    قبادی دانا خاطرنشان کرد: بر این اساس این عزیزان می توانند تقاضای تسهیلات 12 تا16 میلیون تومانی را بابت هر یک از پرسنلی که آنها را حفظ کرده اند را به مراجع ذی صلاح بدهند. همچنین طبق اعلام معاون اقتصادی رییس جمهور اینها از امتیاز 3 ماهه تنفس اقساط بانکی هم بهره مند خواهند شد. متقاضیان درخواست از تنفس سه ماهه اقساط بانکی می توانند درخواست خودشان را به سازمان بهزیستی ارائه کنند که در صورت تایید، موارد به بانک مرکزی اعلام خواهد شد.
    رییس سازمان بهزیستی گفت: همچنین پرسنل شاغلی که نتوانستند شغل خودشان را حفظ کنند، می‌توانند از مزایای بیمه بیکاری در ایام تعطیلی به دلیل شیوع کرونا پس از ثبت نام در سامانه مربوطه بهرمنده شوند. در این رابطه نیز مذاکراتی با معاونت کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفته که این امر تسهیل شود.
    قبادی دانا همچنین از بخشودگی اجاره بهای مهدهای کودک غیر دولتی توسط بیش از هزار و ۳۰۰ مالک مکان های استیجاری در پویش همدلی مومنانه خبر داد.
    وی اظهار داشت : سازمان بهزیستی نیز اجاره بهای تمام املاکی که در موضوع ماده ۲۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به صورت استیجاری در اختیار مهدهای کودک یا سایر مجموعه های تحت پوشش ماده ۲۸ قرار داده بود برای ماههای اسفند، فروردین و اردیبهشت ماه تحت بخشودگی کامل قرار داد.

    وی هدف از ارایه این تسهیلات را، برخورداری کمترین ضرربرای مهدهای کودک تحت نظارت سازمان بهزیستی که با توجه به شرایط شروع کرونا برای قطع زنجیره انتقال تعطیل شدند ذکر کرد.
     

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما