پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 181112
    تاریخ انتشار: 24/ارديبهشت/1399 - 11:28

    حادثه برای کشتی باری ایران در آب های سنگاپور

    آخرین عکس هایی که در یازدهم ماه مه از کشتی های به گل نشسته شهرزاد و سامودرا به دست رسیده نشان می‌دهد مسلما یک برخورد وجود داشته و در بدنه کشتی شهرزاد شکافی ایجاد شده است.

    حادثه برای کشتی باری ایران در آب های سنگاپور

    کشتی باری شهرزاد و کشتی سامودرا ساکتی1 در دهم ماه مه در تنگه سنگاپور در جنوب جزیره سنت جان در نزدیکی یکدیگر به گل نشستند.
     
    این دو کشتی یک مسیر را می پیمودند و احتمالا سعی می‌کردند از برخورد با یکدیگر دوری کنند. در یازدهم ماه مه، هر دو کشتی در همان موقعیت قبلی قرار داشتند و وضعیت آنها تغییری نکرده بود. کشتی باری شهرزاد از پورت کلانگ حرکت کرده و به سمت بندر یانگشان چین میرفت. کشتی سامودرا هم از بلاوان اندونزی عازم بندر بایا بود.
     
    آخرین عکس هایی که در یازدهم ماه مه از این کشتی های به گل نشسته به دست رسیده نشان می‌دهد مسلما یک برخورد وجود داشته است. در بدنه کشتی شهرزاد شکافی ایجاد شده و قسمت چپ این کشتی که محل ورود کالاهاست ترک هایی برداشته است. با توجه به عکسها به نظر می رسد بدنه کشتی شهرزاد به شدت آسیب دیده باشد.
     
    کشتی سامودرا  دوباره حرکت کرده و به لنگرگاه باتام در همان نزدیکی فرستاده شده است ولی کشتی باری شهرزاد همچنین به گل نشسته و آخرین اطلاعات نشان می دهد بدنه این کشتی دو نیم شده است. ترک های عمودی در هر دو طرف بدنه کشتی دیده می شود که هم در قسمت بیرون از آب کشتی و هم در زیر خط آب کشیده شده است.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما