جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • سناتور آمریکایی با شلوارک در دیدار با نتانیاهو / فیلم

  • هشدار عراقچی به بلغارستان

  • بازداشت عامل انتشار فیلم ضرب‌ و جرح دختر جوان / فیلم

  • حاشیه‌ مراسم یادبود زنده‌یاد اکبر عبدی / عکس

  • تغییر استراتژی جنگی ایران با تقارن تشدید «افقی» و «عمودی»

  • خروج دو میلیون و ۳۷۶ هزار زائر اربعین از مرزها

  • موج مخالفت نخبگان اردنی با حضور ارتش آمریکا

  • جدول پخش فیلم‌های آخر هفته تلویزیون

  • یک کشتی ایرانی خط محاصرۀ آمریکا را شکست

  • کلاس‌ خط عماد برای ترامپ + فیلم

  • رکوردشکنی قصاب غزه در کسب تنفر مردم آمریکا + عکس

  • سه پاسدار مدافع وطن زنجانی به شهادت رسیدند

  • جزئیات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به دو مجموعه خوابگاهی در اهواز

  • پشت پرده گرانی عجیب قطعات خودرو چیست؟

  • قیمت گوشی همراه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

  • دفن خودروها در کولاک برف آرژانتین / فیلم

  • آغاز فصل جدید نقل و انتقالات و چالش‌های استقلال با حضور رامین رضائیان

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۸ مرداد

  • چریک‌های چمران، از لبنان تا ایران + عکس

  • نجف اشرف میزبان میلیون‌ها زائر / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 180881
    تاریخ انتشار: 22/ارديبهشت/1399 - 19:02
    محمودی‌شاه‌نشین

    همه مسئولان نظام اعتقاد دارند باید به احزاب میدان داده شود

    عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: احزاب می‌توانند گره‌های مربوط به مباحث انتخابات و فعالیت‌های سیاسی را باز کنند و مسئولان به دنبال آن هستند که کشور به سمت حزب‌گرایی حرکت کند.

    همه مسئولان نظام اعتقاد دارند باید به احزاب میدان داده شود

    محمد محمودی شاه‌نشین درباره توسعه احزاب، اظهار داشت: تاکنون جلسات متعددی در کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی درباره ضرورت فعال شدن احزاب برگزار شده است و معمولاً مسئولان دستگاه‌های نظارتی و همچنین دستگاه‌های تصمیم‌گیر در این جلسات حضور می‌یافتند و همه متفق‌القول تأکید می‌کردند که احزاب می‌توانند گره‌های مربوط به مباحث انتخابات و فعالیت‌های سیاسی را باز کنند.

    عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در واکنش به ادعای برخی افراد و جریانات سیاسی مبنی بر اینکه نظام جمهوری اسلامی با فعالیت احزاب و کارهای حزبی و تشکیلاتی مخالف است، گفت: بنده چنین ادعایی را قبول ندارم، به این علت که در جلسات متعدد کمیسیون شوراها و کمیسیون ماده ۱۰ احزاب همواره بر ضرورت تقویت فعالیت‌های حزبی در کشور تأکید شده است.

    محمودی شاه‌نشین یادآور شد: در زمان بررسی اصلاح قانون انتخابات در کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور و مجلس هم تأکید همگی افراد این بود که اصلاح قانون انتخابات باید به سمتی برود که احزاب جایگاه واقعی خود را پیدا کنند و با حرکت کشور به سمت تحزب، می‌توان مشکلات مربوط به انتخابات را مرتفع کرد.

    وی ادامه داد: بنده تاکنون ندیدم که مسئولی در نظام ما معتقد باشد که احزاب باید حذف شوند بلکه همگی اعتقاد داشتند که باید به احزاب بیش از پیش میدان داده شود.

    عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: مجلس در مصوبه‌ای در اصلاح قانون انتخابات مقرر کرد که احزاب قانونی می‌توانند پای صندوق‌های رأی نماینده ناظر خود را داشته باشند و این مسائل نشان‌دهنده آن است که نظام جمهوری اسلامی و همه مسئولان علاقه‌مند هستند که کشور به سمت حزب‌گرایی حرکت کند.

    محمودی شاه‌نشین با بیان اینکه احزاب شناسنامه‌دار باید فعال‌تر شوند، تصریح کرد: متأسفانه برخی از احزاب و جبهه‌ها یک‌شبه و صرفاً برای ورود به انتخابات تشکیل می‌شوند که منظور ما از تقویت احزاب، چنین حزب‌هایی نیستند بلکه احزاب شناخته شده، قانونمند و پاسخگو باید تقویت شوند.

     

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما