چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 180811
    تاریخ انتشار: 22/ارديبهشت/1399 - 12:08

    وضعیت کارکنان سهام عدالت

    به دنبال اعتراض یک روزه کارکنان سهام عدالت، رئیس سازمان خصوصی‌سازی عصر دیروز با دعوت از نمایندگان کارکنان معترضان وعده داد با مطرح کردن موضوع امنیت شغلی و پرداخت معوقات مزدی کارکنان تعاونی‌های شهرستانی در شورای‌عالی بورس آن را پیگیری کند.

    وضعیت کارکنان سهام عدالت

    اعتراض صنفی جمعی از کارکنان دفاتر سهام عدالت که از سراسر کشور راهی تهران شده و مقابل ساختمان وزارت اقتصاد تجمع کرده بودند، عصر روز گذشته (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه) خاتمه یافت.

    گفته می‌شود؛ عصر دیروز علیرضا صالح رئیس سازمان خصوصی‌سازی با همراهی معاون واگذاری سهام و بنگاه‌های سازمان خصوصی‌سازی با دعوت از نمایندگان کارکنان معترضان وعده دادند تا موضوع امنیت شغلی و مطالبات مزدی کارکنان شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت را با مطرح کردن در شورای‌عالی بورس پیگیری کنند.

    طبق ادعای کارگران؛ متاسفانه شورای‌عالی بورس به ریاست وزیر اقتصاد بدون توجه به فرمان ۸ ماده‌ای مقام معظم رهبری در خصوص اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، قصد انحلال تعاونی‌های شهرستانی سهام عدالت را دارد که عملی شدن این اتفاق موجب بیکار شدن همه کارکنان شهرستانی خواهد شد. همچنین پرداخت مطالبات مزدی، بیمه‌ای و سنواتی کارکنان دفاتر سهام عدالت از سال ۹۷ به تاخیر افتاده است.

     کارکنان دفاتر سهام عدالت می‌گویند: برهمین اساس جدا از همکارانمان که به نمایندگی از بقیه، پیگیری مطالباتمان را برعهده گرفته‌اند، مابقی که از دفاتر شهرستان و استان‌های مختلف کشور به تهران آمده بودند با اعتماد به وعده رئیس سازمان خصوصی‌سازی و معاون ایشان با پایان دادن به اجتماع صنفی یک روزه خود، همگی راهی محل سکونت و کار خود شدند.

    منبع : ایلنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما