دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 180802
    تاریخ انتشار: 22/ارديبهشت/1399 - 11:48
    رئیس کل سابق بانک مرکزی ایران مطرح کرد

    سرنوشت تلخ موسسات مالی اعتباری در بورس

    محمود بهمنی گفت: زمانی که آقایان نقدینگی را در جامعه تزریق می کنند باید برنامه ریزی داشته باشند تا به سمت تولید برود زیرا اگر نقدینگی کنترل نشود همانند سیل بنیان کن سمت بازارهای ارز، طلا، بورس و سفته بازی می رود.

    سرنوشت تلخ موسسات مالی اعتباری در بورس

    رئیس کل سابق بانک مرکزی ایران درباره آشفته بازار بورس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار تیتریک، گفت: نقدینگی در جامعه شدیدا افزایش پیدا کرده است، اسفند ماه قریب به 2 هزارهزار میلیارد تومان نقدینگی داشتیم اما امروز این رقم به 2 هزار و 400 هزار هزار میلیارد تومان رسیده و پیش از اتمام دو ماه 400 هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی افزایش پیدا کرده است. 

    محمود بهمنی با اشاره به اینکه این نقدینگی به سمت بازار رفته است، افزود: نقدینگی هر جای دیگر هم برود همانند سیل بنیان کن خواهد بود، زمانی که آقایان نقدینگی را در جامعه تزریق می کنند باید برنامه ریزی داشته باشند تا به سمت تولید برود زیرا اگر نقدینگی کنترل نشود به سمت بازارهای ارز، طلا، بورس و سفته بازی خواهد رفت. 
     
    وی اظهار داشت: نباید بگذاریم سرنوشت موسسات مالی اعتباری برای بورس تکرار شود و روی آن نظارت داشته باشیم تا به صورت حبابی پیش نرود، باید دقت داشته باشیم رقم ها در بورس با افزایش کاذب همراه نباشد زیرا تقاضا زیاد است و مردم نمی توانند پول های خود را به سمت تولید هدایت کنند. 
     
    بهمنی با اشاره به اینکه اقتصاد بورس باید دانش محور باشد و بورس باید قیمت های واقعی را تجربه کند، تصریح کرد: دل دولت خوش است که سود تمام معاملات بورس به سمت جهش تولید خواهد رفت در حالیکه صرفا عرضه های اولیه می تواند به سمت بازار سرمایه حرکت کند اما به شرط آنکه روی هزینه های جاری نرود. 
     
    رئیس کل سابق بانک مرکزی ایران در خاتمه گفت: افزایش قیمت ها  در بورس دردی از مردم دوا نمی کند و باید کارشناسی شده در این بخش عمل کرد زیرا طرف حساب ما در بورس بیش از 10 میلیون نفر از مردم است.

    منبع : راه دانا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما