جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 180616
    تاریخ انتشار: 20/ارديبهشت/1399 - 18:48

    کشف حدود ۲۰هزار اثر تاریخی قاچاق

    پلیس اروپا از کشف نزدیک ۲۰هزار اثر تاریخی و دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر از قاچاقچیان در این زمینه خبر داد.

    کشف حدود ۲۰هزار اثر تاریخی قاچاق

    در یک علمیات مشترک میان سازمان جهانی گمرگ، پلیس بین‌المللی (اینترپل) و پلیس اروپا (یوروپل)، ۳۰۰ عملیات جست‌وجو در ۱۰۳ کشور جهان انجام شد که منجر به کشف بیش از ۱۹ هزار اثر تاریخی باستانی قاچاق شد. 
     
    این اشیا شامل آثاری غارت‌شده از کشورهای جنگ‌زده و همچنین آثار هنری به سرقت‌رفته از موزه‌ها و محوطه‌های باستانی کشورها می‌شود. 
     
    پلیس آرژانتین با کشف ۲۵۰۰ سکه باستانی که قرار بود در یک حراجی آنلاین به فروش بروند بیشترین کشفیات را داشت و کشور لتونی نیز توانست ۱۳۷۵ سکه باستانی را کشف و ضبط کند.
     
    در فرودگاه شهر مادرید اسپانیا نیز مجموعه‌ای نادر از آثار تاریخی دوران پیشاکلمبی شامل یک ماسک طلایی، مجسمه‌های طلا و جواهرت باستانی غارت‌شده از کشور کلمبیا کشف شده است. مقامات افغانستانی هم موفق به کشف هزار شیء تاریخی در فرودگاه کابل شدند که قرار بود به استانبول در ترکیه منتقل شوند. 
     
    بر اساس اعلام پلیس اروپا، در این عملیات مشترک بیشتر تمرکز بر روی خرید و فروش غیرقانونی آثار تاریخی در اینترنت بود و تقریبا یک‌سوم از آثار کشف شده قرار بود در حراجی آنلاین به فروش گذاشته شوند. 
     
    قاچاق اشیای فرهنگی معمولا از طریق همان شبکه‌های جرایم بین‌الملی انجام می‌شود که در زمینه قاچاق مواد مخدر و اسلحه نیز فعالیت دارند و پنهان بودن معاملات آثار تاریخی غارت‌شده فرصت مناسبی برای پولشویی و کاهبرداری و تامین منابع مالی برای این شبکه‌های جرایم سازمان‌یافته ایجاد کرده است. 

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما