چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 179112
    تاریخ انتشار: 31/فروردين/1399 - 12:43

    جدیدترین خودروی mvm 315 به بازار می آید

    ام وی ام ۳۱۵ به عنوان یک هاچ بک موفق در بازار ایران شناخته میشود و تا کنون تصویر مناسبی را از خود ارائه داده است.

    جدیدترین خودروی mvm 315 به بازار می آید

     اخیرا شرکت مدیران خودرو اعلام نموده است که سومین فیس لیفت این خودرو به زودی وارد بازار خواهد شد ، همواره طراحی خودروی 315 جذاب و زیبا بوده است ، اما متناسب با نیاز روز بازار، شرکت مدیران خودرو مدل به روز شده  این خودرو را به بازار عرضه خواهد نمود.

     در مدل جدید خودروی mvm 315 قسمت جلو و طراحی بیرونی خودرو تغییراتی داشته که با حفظ عناصر و المان‌های عناصر فعلی بر طبق استانداردهای روز بوده و مشابه نمونه های روز اروپایی می‌باشد، اما در بخش داخلی خودرو به طور کلی تغییر کرده و داشبورد کاملا مشابه مدل جذاب ایکس 22 می‌باشد.

    در مجموع خودرو جذاب تر شده که حثی مثبت را القاء می‌کند. همچنین خودرو به لحاظ ایمنی ارتقاء یافته و مجهز به سیستم ایی اس پی ( کنترل پایداری الکترونیکی ) می‌باشد که در مقایسه با رقبا هم سطح کاملا خاص می‌باشد و به خودروهای مشابه وارداتی نزدیک می‌باشد همچنین مدل جدید 315 با گیربکس اتومات عرضه میشود که بسیار مورد تقاضای بازار می‌باشد.

    با این حساب این خودرو موفقیت مدل‌های قبلی 315 را تکرار خواهد نمود و به زودی شرکت مدیران خودرو اطلاعات جامع و کاملتری را راجع به این خودرو منتشر خواهد نمود.

     

    منبع : اقتصاد آنلاین

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما