پنجشنبه 14 آبان 1405 - Thu 05 Nov 2026
  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 178075
    تاریخ انتشار: 22/فروردين/1399 - 12:33

    آخرین جزئیات از نحوه محاسبه قبوض گاز

    مدیر هماهنگی امور گاز رسانی شرکت ملی گاز در خصوص آخرین جزئیات از نحوه محاسبه قبوض گاز در سال جدید توضیحاتی ارائه داد.

    آخرین جزئیات از نحوه محاسبه قبوض گاز

    غلامرضا مشایخی مدیر هماهنگی امور گاز رسانی شرکت ملی گاز کشور با اشاره به نحوه محاسبه قبوض گاز در سال جدید گفت: در حال حاضر تصمیم جدیدی در این زمینه گرفته نشده است و به محض اعلام مصوبه جدید اطلاع رسانی می‌شود.
     
    اخبار اقتصادی- او ادامه داد: با توجه به شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا ، دوره‌های سرد مناطق آب و هوایی کشور، با توجه به رفاه حال مشترکان خانگی گاز و برابر در خواست به عمل آمده از هیئت دولت مبنی بر موافقت با تمدید دوره سرد تا نیمه اردیبهشت امسال، بهای گاز مشترکان خانگی تا تاریخ ۱۵ اردیبهشت بر مبنای فصل سرد محاسبه می‌شود.
     
    مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز کشور اضافه کرد: در واقع این مصوبه اجرای فصل سرد و گرم برای تمامی مشترکان خانگی ۳۱ استان کشور اجرا می‌شود.
    مشایخی اضافه کرد: طریقه محاسبه قبوض نیز بر اساس همان جداول پلکانی ۱۲ پله‌ای است که هر پله قیمت خاص خود را در فصل سرد سال دارد که به هرحال به دلیل مصرف بیشتر، ارزان‌تر محاسبه می‌شود.
     
    او تاکید کرد: این مصوبه، به جای ۱۵ فروردین از ۱۵ اردیبهشت‌ماه قبوض مشترکان گاز بدون هیچ‌گونه افزایش دوباره‌ای، بر اساس روال پیشین و جداول پلکانی محاسبه می‌شود.
     
     

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما