چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • بلژیک به کمک ترامپ مقابل ایران چشم دوخت

  • ستون پایداری و اقتدار ملی در اندیشه امام خامنه‌ای

  • سیدمجید بنی فاطمه/آقای ما

  • عملیات ویژه ضد راداری سپاه که موجب تسلیم آمریکا در مذاکرات شد +عکس

  • اسرائیلی شدن گروهک‌های ضدانقلاب+ سند

  • سید طالع باکویی / گلیرم کربلا

  • فیلم جدید از حمله به ضاحیه / فیلم

  • آمریکا اراده و توانی برای اجرای تعهدات خود ندارد

  • چرا اسرائیل به ضاحیه حمله کرد؟!

  • پرستوی یهودی و سقوط یک رئیس‌جمهور + عکس

  • انهدام هسته ۴ نفره تروریستی-تکفیری توسط وزارت اطلاعات

  • در بمباران‌ها خاموش بودند؛ امروز برای باخت تیم ملی فریاد می‌زنند

  • حاج قاسم کردستان که بود؟ + عکس

  • هدیه غافلگیرکننده سید مجید به فرزند شهید میرغفاری +عکس

  • حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه در بیروت +فیلم

  • هزینه‌های سرسام‌آور شکست ترامپ در برابر ایران

  • از اشک شوق تا هرج‌ومرج در خیابان‌های نیویورک / عکس

  • وقتی بهرام افشاری و هوتن شکیبا ستاره نشده‌ بودند

  • قیمت خودرو امروز یکشنبه ۲۴ خرداد

  • مترو تهران به بیمارستان‌های پایتخت متصل می‌شود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 177637
    تاریخ انتشار: 18/فروردين/1399 - 13:56

    آخرین آمار ثبت نام در صندوق بیمه بیکاری

    محمد امامی امین در باره آخرین آمار ثبت نام در صندوق بیمه بیکاری توضیح داد.

     آخرین آمار ثبت نام در صندوق بیمه بیکاری

     محمد امامی امین معاون امور اقتصادی استاندار تهران درباره ارائه بسته‌های حمایتی دولت به اقشار کم‌درآمد به واسطه شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: دولت یکصد هزار میلیارد تومان در خصوص حمایت از اقشار آسیب‌پذیر با شیوع ویروس کرونا در نظر گرفته که 75 هزار میلیارد تومان آن ت سهیلات است.

    وی یادآور شد: 5 هزار میلیارد تومان برای کمک به صندوق بیمه بیکاری اختصاص یافته بود که مجدداً دولت مصوب کرد 2 هزار میلیارد تومان دیگر به این مبلغ اضافه شود و بانک رفاه هم 2 هزار میلیارد تومان برای حمایت از صندوق‌های بیمه بیکاری اختصاص داد.

    وی ادامه داد: نهایتا 9 هزار میلیارد تومان برای کمک به صندوق‌های بیمه بیکاری اختصاص یافته است و افرادی که بیکار شده‌اند می‌توانند با مراجعه به سامانه صندوق بیمه بیکاری، نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

    امامی امین گفت: افرادی می‌توانند از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنند که کارفرما حق 3 درصد بیمه بیکاری را برای آنها پرداخت کرده باشد.

    معاون امور اقتصادی استاندار تهران اظهار داشت:‌اخیرا جلسه‌ای در همین خصوص با مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار کردیم و این آمادگی اعلام شد که تا پایان فروردین نسبت به پرداخت حقوق بیکاران از صندوق بیمه بیکاری می‌توانند اقدام کند.

    امامی امین افزود: تاکنون 35 هزار نفر در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کرده‌اند که عمده آنها در بخش‌های خدماتی، رستوران‌داری و تالارها مشغول به کار بوده‌اند که اکنون بیکار شده‌اند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما