پنجشنبه 09 مهر 1405 - Thu 01 Oct 2026
  • اضافه شدن سه ستاره جوان به استقلال + عکس

  • تصویر ضبط شده مسافر پرواز فلای دبی به اسرائیل / فیلم

  • «زنده‌شور»؛ از راهروهای دادگاه تا مویه‌های اغراق آمیز روی پرده + عکس

  • پرواز دبی - تل آویو؛ روایت‌های متناقض از یک ماجرای هواپیمایی / تصاویری از داخل هواپیمای فلای دبی + فیلم

  • توقف پروازها در پایتخت عربستان

  • صید مهم تهران در تنگه هرمز / فیلم

  • تنبیه ۳ نفتکش متخلف در تنگه هرمز

  • پست فرزند رئیس‌جمهور به مناسبت تولد پزشکیان

  • محاصره لنینگراد ؛ پنجره‌ای به گذشته/ عکس

  • افشای عملیات جدید موساد برای اجماع‌سازی علیه ایران+ عکس و فیلم

  • سردار شهیدی که با عصا راهی جبهه شد+ عکس

  • کاربران آمریکایی: اسکات بسنت باید اخراج شود

  • درگیری‌ها در تنگه هرمز جریان دارد/ آمریکایی‌ها به این درگیری‌ها پاسخ نمی‌دهند

  • بازی سنتی اسب‌سواران قرقیزستان / عکس

  • واردات خودروهای لوکس متوقف شد

  • ای باد صبا کرب و بلا / سلیم موذن زاده

  • تحمیل یک شکست سنگین دیگر به آمریکا توسط ایران

  • شانه زدن مو و تعویض لباس مردگان +16 / فیلم

  • قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد

  • الگوی لبنانی واشنگتن برای دولت الزیدی دردسرساز خواهد شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 177627
    تاریخ انتشار: 18/فروردين/1399 - 13:28

    اعلام زمان شروع به کار اصناف

    سعید ممبینی رئیس اتاق اصناف ایران گفت: قرار است بر اساس پروتکل های بهداشتی ، اولویت بازگشایی اصناف تعیین و اعلام شود.

     اعلام زمان شروع به کار اصناف

     سعید ممبینی رئیس اتاق اصناف ایران در جلسه تدوین پروتکل‌های بهداشتی بازگشایی واحد‌های صنفی و تعیین اولویت بازگشایی رسته‌های صنفی گفت: با تمرکز بر حفظ اشتغال در واحد‌های صنفی؛ قرار شد وزارت بهداشت ارزیابی‌های تخصصی را انجام دهد تا لیست شروع اشتغال مشاغل را اعلام کنیم.

     او بیان کرد: مشاغلی که ممنوع بودند همچنان ممنوع هستند تا تصمیم‌گیری‌های لازم در این خصوص انجام گیرد.

    ممبینی گفت: ستاد کرونا این مأموریت را برای تعیین گروه‌های صنفی که بتوانند به تدریج و با توجه به شرایط پیش آمده، فعالیت خود را آغاز کنند، به کمیته‌ای متشکل از اتاق اصناف واگذار کرد.

    او ادامه داد: اتاق اصناف، وزارت بهداشت و وزارت صمت و اماکن نیروی انتظامی کشور در درجه اول در این ستاد حضور دارند و عملا از روز ۱۵ فروردین کار خود را شروع کرده‌اند و مشاغل را با توجه به حساسیت‌های بهداشتی و با توجه به جنبه‌های فعالیت گروه‌های صنفی مختلف بررسی کرده‌ایم. همچنین با یک مدل کاملا علمی بررسی‌های لازم صورت گرفته است.

    ممبینی افزود: دیروز تصمیم گرفته شد که از ٢٣ فروردین برخی از مشاغل فعالیت خود را شروع کنند، البته در خصوص فعالیت برخی از مشاغل باید در ستاد ملی کرونا تصمیم‌گیری شود.

    این مقام مسئول ادامه داد: بنا داریم تا اعلام نظر وزارت بهداشت، مشاغل ممنوعه بازگشایی نشوند و بر این اساس مشاغلی که اجازه فعالیت نداشتند همچنان فعالیت آن‌ها ممنوع خواهد بود، البته برای استان‌های کشور از ٢٣ و برای تهران از ٣٠ فروردین واحد‌هایی که مشخص می‌شوند اجازه فعالیت خواهند داشت.

    رئیس اتاق اصناف ایران گفت: ستاد ملی کرونا فهرستی را مشخص کرده است و بر اساس آن مشاغلی که تامین نیاز‌های روزمره مردم را بر عهده دارند مانند میوه فروشی‌ها باز هستند. مشاغلی که با نظر کارشناسان وزارت بهداشت زمینه‌ساز انتشار ویروس هستند نیز همچنان باید بسته بمانند، البته این دائمی نیست.

     

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما