یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 177070
    تاریخ انتشار: 14/فروردين/1399 - 12:35

    معاون ترامپ: بیش از ده نفر به کلیسا نروند

    معاون رئیس جمهور ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواسته است تا از شرکت در مراسم‌های کلیسا با حضور بیشتر از ۱۰ نفر خودداری کنند.

    معاون ترامپ: بیش از ده نفر به کلیسا نروند

    مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا از شهروندان خواست تا از شرکت در اجتماعات و مراسم کلیسا با حضور بیشتر از 10 نفر خودداری کنند.

    بر اساس این گزارش، در حالی که مقام‌های آمریکایی از مردم خواسته‌اند تا برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا توصیه‌های مربوط به رعایت فاصله اجتماعی را رعایت کنند ولی برخی از رهبران مذهبی کلیسا به این مقررات توجه خاصی نداشته‌اند.

    مایک پنس در مصاحبه با شبکه ای بی سی نیوز در این باره گفت: ما از رهبران کلیساها و سایر اماکن دینی و مذهبی در سراسر آمریکا که به توصیه‌های رئیس جمهور ایالات متحده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا توجه کردند، تشکر و قدردانی می‌کنیم.

    وی در ادامه افزود: واقعا بر این باوریم که الان وقت آن است که مردم از حضور در تجمعات بیشتر از 10 نفر خودداری کنند. از کلیساهای سراسر آمریکا می خواهیم تا این مساله را رعایت کنند.

    این در شرایطی است که مسیحیان سراسر جهان قصد دارند 12 آوریل در مراسم جشن عید پاک شرکت کنند.

    مقام‌های فدرال هشدار داده‌اند که بی توجهی به توصیه‌های دولت می‌تواند موجب تشدید گسترش ویروس کرونا شود.

    مقام‌های بهداشتی آمریکا هشدار می دهند که حتی اگر دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی رعایت شود، شاید 200 هزار نفر از مردم به خاطر ویروس کرونا جان خود را از دست بدهند.

    ویروس کرونا تاکنون موجب آلوده شدن بیش از 206 هزار نفر در آمریکا شده و جان بیش از 4500 نفر را نیز گرفته است.

     

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما