دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 177023
    تاریخ انتشار: 14/فروردين/1399 - 09:36

    چرا سریال «نون.خ۲» زودتر از رمضان پخش می‌شود؟

    تهیه‌کننده سریال «نون.خ۲» با اشاره به تمهیدات سیما برای حفظ جذابیت کنداکتور پخش شبکه‌ها، درباره تغییر زمان‌بندی پخش این مجموعه و کاهش قسمت‌های آن توضیحاتی ارائه کرد.

    چرا سریال «نون.خ۲» زودتر از رمضان پخش می‌شود؟

    مهدی فرجی تهیه‌کننده فصل دوم سریال «نون.خ» به کارگردانی سعید آقاخانی درباره پخش زودهنگام این سریال که قرار بود ماه رمضان ۹۹ روی آنتن شبکه یک سیما برود اما شب گذشته اعلام شد که از روز ۲۰ فروردین‌ماه در کنداکتور پخش این شبکه قرار می‌گیرد توضیح داد: رسانه ملی همواره سعی می‌کند با جابه‌جا کردن سریال‌هایی که برای پخش آماده‌تر هستند کنداکتور را به گونه‌ای تدارک ببیند که شبکه‌ها از جذابیت خالی نشوند.

    وی درباره تصویربرداری «نون.خ» و پایان زودهنگام آن نیز عنوان کرد: ما تصویربرداری این سریال را در ۲۳ اسفند و در اوج شیوع کرونا به پایان رساندیم و با یک پایان‌بندی آن را در ۱۷ قسمت به خاتمه رساندیم و این سریال از ۲۰ فروردین تا ۶ اردیبهشت یعنی ابتدای ماه مبارک رمضان روی آنتن می‌رود.

    این تهیه‌کننده درباره چالش کرونا که این روزها تولید پروژه‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده است، تصریح کرد: شیوع کرونا کار پروژه‌ها را بسیار سخت کرد و واقعیتی جدی در همه کشورهاست. توصیه‌های وزیر بهداشت و ستاد کرونا هم این بوده است که آدم‌ها دور هم جمع نشوند به ویژه که برخی شهرها مثل تهران و شمال در مقطعی مرکز شیوع کرونا بودند.

    وی اضافه کرد: به این ترتیب نباید اجتماعات صورت می‌گرفت چراکه در یک سریال حداقل ۷۰ تا ۸۰ نفر دور هم جمع می‌شوند و در چنین تجمعی حتماً بیماری شیوع پیدا می‌کند درحالیکه باید به افکار عمومی و سلامت جامعه احترام گذاشت.

    فرجی در پایان با اشاره به تمهید صداوسیما در جا به جایی سریال‌ها برای پخش هم عنوان کرد: این اقدام در دستور کار صداوسیما قرار گرفته است که رویکرد درستی است و امیدوارم با فروکش کردن کرونا تولید همه سریال‌ها مجدد به جریان بیفتند.

     

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما