سه شنبه 27 مرداد 1405 - Tue 18 Aug 2026
  • تغییر مهمی که ایران را قدرتمندتر می‌کند + فیلم

  • احتمال پیوستن یک کشور دیگر به توافق مکه

  • عمران خان راهی بیمارستان شد

  • خداحافظی تلخ احمدرضا عابدزاده از تیم ملی

  • عارف: موضوع تنگه هرمز به زودی حل خواهد شد

  • جنجال سر بازیکن ستاره پرسپولیس

  • غرب وحشی از نگاه جیم کرانتز / عکس

  • گشت و گذار گرگ‌های خاکستری در پارک ملی گلستان / فیلم

  • واکنش وکیل مدافع پژمان جمشیدی به خبر اجرای حکم پرونده

  • جنگ چرا آغاز شد؟ چگونه تمام می‌شود؟

  • وداع شهید «غیب‌پرور» با پیکر شهید «هاشم اعتمادی»+ فیلم

  • بررسی یک انتقال جنجالی/ پرسپولیس ریسک نکرد ولی...

  • توقیف ۵ شناور متخلف در آب‌های سیریک

  • عملیات پرچم دروغین در کردستان عراق

  • تنگه هرمز تا تحقق شروط تفاهم‌نامه اسلام‌آباد باز نخواهد شد + فیلم

  • چراغ سبز سعودی‌ها به درخواست ایران + عکس

  • تلاش برخی اصلاح‌طلبان برای تکرار دوباره یک آزمون پرهزینه

  • آمریکا ایران را از خیابان‌هایش بشناسد، نه از گزارش اتاق‌های فکر

  • چین چگونه خود را در برابر شوک انرژی جنگ ایران مقاوم کرد؟

  • قیمت مرغ در بازار امروز دوشنبه 27 مرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 17623
    تاریخ انتشار: 05/دي/1394 - 11:24
    پایگاه خبری حامیان ولایت/اجتماعی

    افزایش آلاینده ها تا دوشنبه ادامه دارد

    سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران با بیان اینکه کیفیت هوای تهران امروز با شاخص ۱۳۲ در شرایط ناسالم برای گروه های حساس جامعه قرار دارد، گفت: افزایش آلاینده ها را تا روز دوشنبه داریم.

    افزایش آلاینده ها تا دوشنبه ادامه دارد

    لیلا نظری با اعلام این خبر افزود: بر اساس اطلاعات رسیده از ایستگاه های سنجش آلودگی هوای شهر تهران بر میزان غلظت آلاینده منواکسیدکربن امروز شنبه ۵ دیماه نسبت به روز گذشته افزوده و از میزان غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از 10 میکرون کاسته شده است و در میزان غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون تغییری مشاهده نمی شود.

    وی گفت: به این ترتیب میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون فراتر از حد مجاز بوده و شاخص کیفیت هوا هم اکنون به لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون در شرایط ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد.

    سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران پیش بینی سازمان هواشناسی را در خصوص هوای شهر تهران را حاکی از آسمان کمی تا قسمتی ابری و غبارآلود دانست و تصریح کرد: انتظار می رود شاخص کیفیت هوا تا ساعات ظهر در شرایط ناسالم برای گروه های حساس باقی بماند و بارش باران نداشته باشد.

    نظری تاکید کرد: توصیه می شود در شرایط ناسالم برای گروه های حساس، افراد مبتلا به بیماری‎های قلبی و ریوی، سالمندان و کودکان باید از فعالیت های طولانی مدت و سنگین در فضای باز اجتناب کنند و سایر افراد فعالیت های طولانی و سنگین خود را در فضای باز کاهش دهند.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما