دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 176172
    تاریخ انتشار: 08/فروردين/1399 - 12:31
    فلاحت‌پیشه:

    کرونا دستکاری بیوتروریستی شده است

    یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «کرونا دستکاری بیوتروریستی شده است» گفت که وزارت بهداشت و وزارت خارجه باید به صورت مشترک دیپلماسی در حوزه بهداشت و سلامت عمومی را فعال کنند.

    کرونا دستکاری بیوتروریستی شده است

    حشمت الله فلاحت پیشه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در شرایط کنونی باید دیپلماسی کشور مربوط به حوزه بهداشت و سلامت عمومی در دنیا فعال شود که این وظیفه مشترک دو وزارتخانه خارجه و بهداشت است.

    وی با اشاره به درخواست ایران از سازمان ملل برای برداشتن تحریم های ظالمانه آمریکا جهت مقابله با کرونا گفت: چیزی تحت عنوان کمک برای مقابله با اپیدمی جهانی وجود ندارد باید به جای کمک از اصطلاح همکاری استفاده کرد چون مقابله با کرونا اقدام صیانتی برای همه کشورها محسوب می شود به طوری که ایران و آمریکا هم می توانند در این باره با هم همکاری کنند منوط به این که سیاست مانع نشود در این بین واقعیت آن است که تردیدهایی برای مقابله با کرونا وجود دارد چون قدرت ها از کرونا استفاده بیوتروریستی می‌کنند.

    این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: اگر کرونا دست کاری بیوتروریستی نشده بود جهان با آن مقابله بهتری می کرد؛ فارغ از این موضوع جای ایران برای مقابله با این اپیدمی جهانی خالی است، از ایران برای حضور در نشست های مقابله با کرونا دعوت نمی شود و آمریکا سعی می کند ایران را از کانون تصمیم گیری جهانی دور کند چون کماکان مقامات آمریکایی به دنبال ایزوله سازی و محدود کردن ایران هستند آن هم در شرایطی که ایران یکی از کانون های ویروس کرونا محسوب می شود.

    فلاحت پیشه تاکید کرد: در این وضعیت اگر تحریم‌ها برداشته نشود اپیدمی در ایران و همسایگانش بیشتر شده و مشکلات زیادی ایجاد می کند به همین دلیل باید ایران از سازمان ملل درخواست صدور قطعنامه‌ای برای تعلیق تحریم ها کند تا مقابله با ویروس راحت‌تر شود، البته با اقداماتی بخشی از منابع محدود شده مالی ایران آزاد شده اما این کافی نیست.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما