شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 175853
    تاریخ انتشار: 05/فروردين/1399 - 19:28

    بیمار کرونایی در آمریکا صورتحساب ۳۵ هزار دلاری دریافت کرد

    یک بیمار مبتلا به ویروس کرونا پس از درمان و بازگشت به خانه با دریافت صورتحساب ۳۵ هزار دلاری مواجه شد.

    بیمار کرونایی در آمریکا صورتحساب ۳۵ هزار دلاری دریافت کرد

    یک بیمار مبتلا به ویروس کرونا که از اواخر فوریه گذشته به دلیل تشخیص نادرست پزشکان در بیمارستان‌های آمریکا سرگردان شده بود، پس از درمان و بازگشت به خانه با دریافت صورتحساب 35 هزار دلاری مواجه شد.

    دَنی اَسکینی که به سرطان غدد لنفاوی مبتلاست، اواخر فوریه گذشته با بروز علائم درد در سر و سینه خود به پزشک انکولوژیست(سرطان شناس) خود مراجعه می‌کند و پزشک بلافاصله او را راهی اورژانس شهر بوستون می‌کند. در آنجا پس از انجام معاینه‌ها و آزمایش‌های مربوطه اعلام می‌شود که خانم اَسکینی به بیماری سینه‌پهلو(ذات‌الریه) مبتلا شده است.

    اما او چند روز پس از ترخیص از بیمارستان دچار تب شدید و سرفه‌های ممتد می‌شود؛ بنابراین دوباره راهی اورژانس می‌شود و هفت روز پس از بروز علائم جدید بیماری مورد معاینه پزشکان قرار می‌گیرد. نتایج آزمایش‌های جدید او سه روز بعد اعلام و مشخص می‌شود که او به بیماری کویید-19 مبتلاست.

    اکنون بیمارستان برای او صورتحسابی معادل 34 هزار و 927 دلاری صادر کرده است. البته از این رقم 907 دلار به انجام آزمایش تشخیص ابتلا به ویروس کرونا اختصاص دارد و جهش صورتحساب او بیشتر به خاطر انجام آزمایش‌های مختلفی است که طی مراجعه‌های متعدد به اورژانس از سوی پزشکان مختلف برای او تجویز شده است.

    با این حال هفته‌نامه تایم تأیید کرده که خانم اَسکینی جزو 27 میلیون نفر آمریکایی است که فاقد حمایت بیمه‌ای زندگی می‌کند و حتی پرداخت رقم 907 دلاری نیز برای امثال او بسیار دشوار است.

    خانم اَسکینی در واکنش به این صورتحساب گفته است: «من به شخصه کسی را نمی‌شناسم که چنین پولی در حساب بانکی خود داشته باشد.»

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما