سه شنبه 25 شهريور 1404 - Tue 16 Sep 2025
  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 175348
    تاریخ انتشار: 29/اسفند/1398 - 12:07

    حریرچی هشدار داد: مرگ ۳ نفر در هر ساعت

    معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در هر ساعت ۴۳ نفر به کروناویروس مبتلا می‌شوند، گفت: قرنطینه بیماران بهبودیافته در مرکز نگهداری ضروری است.

    حریرچی هشدار داد: مرگ ۳ نفر در هر ساعت

    ایرج حریرچی در جلسه ای که به صورت ویدئو کنفرانس و با فرمانداران استان آذربایجان غربی برگزار شد، اظهار کرد: توجه استان آذربایجان غربی به ۲ مقوله مهم کاستن از تردد و تجمع های غیرضروری و توجه به بیماران کرونایی بهبود یافته و مشکوک بسیار ارزشمند است و به طور قطع نتایج مثبتی به دنبال خواهد داشت.

    معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در هر ساعت، ۴۳ نفر از شهروندان ایرانی به بیماری کرونا مبتلا می‌شوند که این آمار نشان‌دهنده قدرت اپیدمیک این ویروس است. 

    حریرچی افزود: طبق بررسی‌ها در هر ساعت متاسفانه سه نفر بر اثر ابتلا به این بیماری در کشور جان خود را از دست می‌دهند که این آمار نیز بسیار نگران‌کننده است.

    وی اضافه کرد: حضور در اجتماع و بی‌توجهی به توصیه‌های پزشکان، عامل اصلی در جولان بیماری کرونا در جامعه است و مردم نباید با حضور در محل‌های پرتجمع، موجبات فوت همشهریان خود را فراهم کنند.

    معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حذف کاهش تماس های فردی و توجه به بیماران بهبود یافته را بسیار موثر دانست و گفت: اگر چه کادر درمان فداکارانه در راه مبارزه تلاش می کنند و در این راه شهدای زیادی تقدیم کرده اما این همه کار نیست و باید زنجیره شیوع قطع شود.

    قرنطینه ۲ هفته ای بهبود یافتگان کرونا در آذربایجان غربی

    استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات در دست اجرا برای مبارزه با کرونا، اظهار کرد: بیماران کرونایی بهبود یافته باید به مدت ۲ هفته در استراحتگاه ها نگهداری شوند.

    محمد مهدی شهریاری تصریح کرد: یکی از ظرفیت های مهم برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا پویش ۲۹۱۴ است که فرمانداران باید برای تحقق این امر از همه ظرفیت های لازم بهره ببرند.

    وی ادامه داد: تعطیلی کسب و کار و خودداری از انجام ترددهای غیرضروری از ۲۹ اسفند ۹۸ تا ۱۴فروردین ۹۹ می تواند در کنترل بیماری کرونا در استان بسیار موثر واقع شود.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما