چهارشنبه 22 بهمن 1404 - Wed 11 Feb 2026
  • مرگ بر «بَعلِ» جنایتکاران جزیرهٔ اپستین!

  • ملت ایران امروز مشت محکمی بر دهان دشمن زد

  • حضور پرشکوه در راهپیمایی 22 بهمن پیام وحدت و عزت است

  • پزشکیان: ایران سرخم نخواهد کرد

  • نامزدهای سیمرغ جشنواره فیلم فجر مشخص شدند

  • هلاکت ۴ تروریست در خاش

  • بیانیه حزب‌الله لبنان به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

  • مستاجرم ولی به مملکتم پشت نمی‌کنم /فیلم

  • در حال بروزرسانی | همه نسل‌ها برای مایوس کردن دوباره دشمن به خیابان آمدند/ حضور ده‌ها میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن +عکس و فیلم

  • ملت ایران امروز پاسخ یاوه‌گویی دشمنان را داد

  • مسدود شدن اکانت‌های سلطنت‌طلب توسط پلیس هلند

  • اتش سوزی در نیروگاه برق الستوم

  • تونی کروس، لیگ عربستان را با خاک یکسان کرد

  • شهیده ‌ملینا اسدی‌ سند جنایات ‌اسرائیل و آمریکاست

  • "وابستگان نظامی اروپا" تروریستند

  • ماجرای جنگ پنهانی ترامپ علیه ایران +فیلم

  • سرائیل ۱ میلیارد دلار از غزه به جیب زد

  • وزیر بهداشت: ارز ترجیحی دارو ادامه دارد

  • قالیباف خطاب به مردم؛ مهم‌ترین مولفه قدرت شما هستید

  • هاشمیان پیشنهاد جدید مدیران پرسپولیس را رد کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 175338
    تاریخ انتشار: 29/اسفند/1398 - 11:44

    اختلافات داغ در میانه جلسه تعیین دستمزد کارگری

    درحالی جلسه شورای عالی کار با حضور وزیر اقتصادی و وزیر کار در حالی برگزاری است که نمایندگان کارفرمایان اصرار بر افزایش ۱۵درصدی و نمایندگان کارگران معتقدند برای حفظ بقای کارگران روی مجموع دریافتی کارگران باید ۱میلیون و ۴۸۰هزار تومان افزایش شود.

    اختلافات داغ در میانه جلسه تعیین دستمزد کارگری

    26 اسفند ماه اولین جلسه شورای عالی کار برای تعیین دستمزد 99 کارگران برگزار شد اما بدون نتیجه پایان یافت و ادامه مذاکرات به امروز عصر موکول شد. دویست و هشتاد و نهمین نشست شورای عالی کار با موضوع تعیین حداقل دستمزد کارگران به ریاست محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی و جمشید انصاری رئیس سازمان امور استخدامی در حال برگزاری است. اخبار رسیده از جلسه شورای عالی کار مبنی بر این است که کارفرمایان اصرار بر افزایش 15درصدی دستمزد کارگران در سال 99 را دارند.

    نمایندگان کارگران دراین جلسه با توجه به عقب ماندگی مزدی کارگران بیان می کنند که یک میلیون و 480هزار تومان روی سرجمع حقوق افزوده شود.

    این نشست به میزبانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال برگزاری است، همچنین حاتم شاکرمی، معاون روابط کار و نمایندگان کارگران و کارفرمایان نیز حضور دارند.

    پیش از این نمایندگان کارگران بیان کرده بودند که تعیین دستمزد سال 99 با سختی‌های چشمگیری همراه است، چرا که علاوه بر نبود ثبات اقتصادی در کشور، رکود حاکم بر بازار، تحریم‌های ظالمانه آمریکا، نبود قدرت خرید، تورم بالای اقتصاد و... باعث شده است که کارفرمایان از شرایط تولید رضایت نداشته باشند و برای افزایش دستمزد چانه‌زنی سنگین‌تر می‌شود.

    از سوی دیگر کارگران معتقدند که هزینه سبد معیشت کارگران از سال گذشته تا کنون 1میلیون و 180هزار تومان افزایش یافته است که این رقم با شرایط شیوع بیماری کرونا افزایش یافت . تا قبل از بیماری کرونا نمایندگان کارگران معتقد بودند حداقل دستمزد سال آینده باید به‌گونه‌ای تعیین شود که روی مجموع دریافتی کارگران که در سال 98 حداقل 2میلیون و 200 هزار تومان بوده است؛ حدود یک میلیون و 180 هزار تومان افزوده شود، در غیر این صورت قدرت خرید جامعه کارگری حفظ نخواهد شد. اما اکنون معتقد هستند برای حفظ بقای زندگی کارگران حداقل یک میلیون و 480هزار تومان باید روی مجموع دریافتی کارگران افزوده شود.

    تا کنون شرکای اجتماعی به رقم مشخصی در بحث دستمزد دست نیافته اند و مذاکرات تا ساعت 18:35 دقیقه عصر بدون نتیجه مشخص ادامه دارد است.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما