چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • ؛ تقدیر از بهمن فرمان آرا / عکس

  • لحظه به صدا درآمدن آژیر خطر در کویت / فیلم

  • رکوردشکنی تازه طلای جهانی بازارها را شوکه کرد

  • آمریکا سیلی سخت خورد بار دیگر به نیرنگ مذاکره پناه برد

  • قیمت گوشی سامسونگ و آیفون سه‌شنبه ۳۰ تیر

  • آیا قهوه برای قلب مفید است؟

  • نزاع دسته‌جمعی در محله نیروی هوایی

  • قیمت سکه امروز سه شنبه 30 تیر

  • دیدار وزیر کشور با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد

  • بازیکن ستاره آلومینیوم اراک به باشگاه استقلال پیوست

  • همه هستی بدهم، هستی من نیز وطن

  • جنگی که به حساسیت‌های غرب‌آسیا دامن زد+عکس

  • تابوت‌های آماده!/ هلاک رسیدن سربازان آمریکایی

  • وقتی سلبریتی‌ها کارشناس جنگ می‌شوند+عکس

  • دستگیری مهره تبلیغاتی رژیم صهیونیستی در تهران

  • دوقطبی‌های کاذبی که فردوسی‌پور در مدت محدود ایجاد کرد + عکس

  • اشک‌های فردوسی‌پور پس از تعریف و تمجید حاج‌رضایی/ فیلم

  • خبر فوری / افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد ؟

  • جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش

  • آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 17519
    تاریخ انتشار: 02/دي/1394 - 15:28
    پایگاه خبری حامیان ولایت/سیاسی

    فتیله «روحانی‌مچکریم» در آستانه خاموش شدن است!

    تلاش یک روزنامه اصلاح‌طلب حامی دولت برای اثبات دروغگو نبودن روحانی!!!

    فتیله «روحانی‌مچکریم» در آستانه خاموش شدن است!

    فردی به نام علیمیرفتاح با یادداشتی در روزنامه‌ی اعتماد اظهاراتی مضحک با استناد به امار یک پایگاه اینترنتی آلمانی بیان داشت.

    ستون نویس روزنامه‌ی اعتماد با بی اهمیت خواندن رکود شدید و وضع بد اقتصادی و معیشتی مردم که ماحصل تدبیر دولت اعتدال است، نوشت:«یک پایگاه اینترنتی در آلمان، از کاربران خود خواسته است دروغگوترین سیاستمداران را معلوم کنند. ظاهرا آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، باراک اوباما رییس‌جمهور ایالات متحده و رجب طیب اردوغان رییس‌جمهور ترکیه بیشترین رای را آوردند. چیز عجیبی نیست... این سایت اما راستگوها را هم به توسط مخاطبینش برگزیده: حسن روحانی و ولادیمیر پوتین. خدا را شکر. خیلی بد می‌شد و بدجوری باعث سرافکندگی می‌شد اگر زبانم لال نام رجال ما هم به فهرست دروغگویان اضافه می‌شد. از این بابت حقیقتا باید از روحانی متشکر باشیم. درست است که فتیله روحانی متشکریم حسابی پایین کشیده شده، نزدیک خاموش شدن است، اما همه‌چیز که اقتصاد و وضعیت معیشتی نیست.(!!) همین که در این دو سال و اندی زبان رییس‌جمهورمان به دروغ نچرخیده اتفاق میمون و مبارکی است. خدا را شکر با یکی هم پیمان اخوت بسته‌ایم که او هم جزو راستگویان است.»

    گفتنی است درست شهریور ماه سال قبل بود که رییس جمهور محترم اعلام کرد که از رکود عبور کرده ایم! ادعایی که با انتشار نامه‌ی 4 وزیر کابینه‌ی دولت وی زیر سوال رفت تا بسیاری از ایرانیان با طعنه دولت حسن روحانی را دولت به اصطلاح راستگویان بخوانند!

    منبع : خبرگزاری بسیج

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما