چهارشنبه 15 مهر 1405 - Wed 07 Oct 2026
  • اقایان دولتمردان، این سخن کشورک عربی خلیج فارس یعنی قطر را یادتان باشد

  • پیام تسلیت به دکتر رضا جهانگیری

  • حرکت هواداران عمران‌خان به سمت اسلام‌آباد

  • مرد میدان، پسرِ لاله‌ها

  • حمله کفتار به توله پلنگ روی درخت / فیلم

  • سبز شدن کانال‌های خِنت / فیلم

  • سقوط آزاد ارتش آمریکا در عراق

  • قیمت امروز خودرو در بازار

  • طاعون ریوی چیست ؟

  • قیمت طلا امروز سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

  • ضرب شصت وزارت اطلاعات به تروریست‌ها؛ انهدام 3 هسته عملیاتی گروهک‌ها

  • این‌ها گاز اشک‌آور واقعی است نه کپسول آتش نشانی!+ عکس

  • ردپای استارلینک در ایران و کور شدن چشمان ترامپ و نتانیاهو

  • نسخه معیشتی ایران برای تاب‌آوری در جنگ تمام‌عیار

  • سناتور آمریکایی: ترامپ به دنبال خرید رای است

  • مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی / عکس

  • ۲ کشته و ۳۵ زخمی بر اثر تیراندازی در جورجیای آمریکا

  • اعترافات سارق منزل سفیر فیلیپین در تهران / فیلم

  • تاریخ سازی نخبگان ایران در المپیاد جهانی نجوم

  • آتش جنگ جدید دامن همه را خواهد گرفت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 175162
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1398 - 10:31

    واکنش عضو کمیسیون تلفیق به اتهام کم کاریِ مجلس

    عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 99 اظهارنظرها درباره کم کاری مجلس در بررسی لایحه بودجه را فرافکنی خواند و تاکید کرد که مجلس طبق زمان بندی قانونی کار بررسی و تصویب لایحه بودجه را به پایان رسانده است.

    واکنش عضو کمیسیون تلفیق به اتهام کم کاریِ مجلس

    علی اکبری با بیان اینکه طبق آیین نامه داخلی مجلس دولت باید تا 15 آذر هر سال لایحه بودجه را تقدیم مجلس کند گفت: در سال جاری مجلس بلافاصله بعد از دریافت لایحه در موعد مقرر آن را در اختیار نمایندگان قرار داد تا پیشنهادات خود را به کمیسیون های تخصصی ارسال کنند، بعد از این مرحله کمیسیون های تخصصی طبق زمان بندی 15 روزه جمع بندی نظرات خود را به کمیسیون تلفیق ارائه کردند.
    نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بعد از ارسال لایحه بودجه به کمیسیون تلفیق، این کمیسیون با جدیت جلسات خود را برای بررسی و تعیین تکلیف به موقع لایحه بودجه برگزار کرد افزود: در همین زمینه کمیسیون تلفیق بیش از 40 جلسه فشرده را برای بررسی لایحه بودجه در دستور کار قرار داد.
    وی در تشریح عملکرد کمیسیون تلفیق در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ادامه داد: در جلسات کمیسیون تلفیق علاوه بر 45 نفر از نمایندگان، کارشناسانی از دستگاه های مختلف همچون سازمان برنامه و بودجه، اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، مرکز پژوهش های مجلس و ... حضور داشته و اظهارنظر کارشناسی می کردند تا بودجه در بهترین کیفیت و در اسرع وقت تقدیم صحن علنی مجلس شود که در نهایت نیز در موعد مقرر به صحن مجلس ارسال شد.
    اکبری طرح موضوعاتی مبنی بر کم کاری مجلس در بررسی لایحه بودجه را کم لطفی در حق مجلس و نمایندگان دانست و گفت: مجلس طبق موعد مقرر قانونی که در آیین نامه داخلی مجلس آمده بررسی لایحه بودجه را به نتیجه رساند حال اگر شورای نگهبان نتوانسته یا فرصت رسیدگی در موعد مقرر را نداشته نباید کم کاری را متوجه مجلس کند.
    وی با بیان اینکه متهم کردن مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه به هیچ عنوان منصفانه نیست، افزود: طبق آیین نامه داخلی مجلس بررسی لایحه بودجه ترتیباتی داشته و مستلزم صرف زمان است که مجلس هم در همین چارچوب عمل کرده است.
    عضو کمیسیون تلفیق بودجه 99 با بیان اینکه مجلس طبق قانون گردش کاری بودجه را رعایت کرده است هرگونه اظهارنظر مبنی بر کم کاری مجلس را غیر منصفانه و غیر منطقی توصیف کرد.

    منبع : ایسنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما