سه شنبه 28 بهمن 1404 - Tue 17 Feb 2026
  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۲۸ بهمن

  • سبک متفاوت ایران و آمریکا در میز مذاکرات!

  • روایتی از دیدار شهید جعفر لاله در عالم رؤیا+فیلم

  • پیامدهای پنهان کودک‌همسری در ایران

  • کنسرت خیابانی مازیار با هیچی تماشاگر! /فیلم

  • ترامپ را به زنش قسم می دهند که ایران را بزن

  • هلال ماه رمضان امسال را با چشم غیرمسلح ببینید

  • علت دعوت از پهلوی به سالن تماشاچیان کنفرانس مونیخ چیست؟/صندلی‌بازی پهلوی در کنفرانس امنیتی مونیخ+عکس و فیلم

  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۴/۱۱/۲۸

  • کیفیت هوای تهران قابل قبول است

  • سالم‌ترین سلطنت‌طلب حاضر در مونیخ!+فیلم

  • نکته عجیب در پرونده اپستین

  • بازداشت ۳ عضو شبکه تروریستی سلطنت‌طلب

  • جهش ذخایر طلای چین؛ پکن برای اتفاقی بزرگ آماده می‌شود

  • جنگ جهانی دوم، فراتر از تصویر‌

  • دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد

  • همبستگی مردم، اصلی‌ترین سپر دفاعی و سرمایه قدرت ملی ایران است

  • از روایت‌های ساخته‌شده تا واقعیت‌های دیده‌شده

  • دشمن با پروژه «کشته‌سازی» قصد اتهام زنی به جمهوری اسلامی را داشت

  • جشنواره شرووتاید در لیتوانی /عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 175144
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1398 - 09:23

    واکنش انگلیس به مرخصی نازنین زاغری

    وزیر امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای روز سه‌شنبه از اعطای مرخصی دو هفته‌ای به یکی از شهروندان این کشور که در ایران بازداشت شده است استقبال کرد

    واکنش انگلیس به مرخصی نازنین زاغری

    «دومینیک راب»، وزیر امور خارجه انگلیس امروز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای به مرخصی دو هفته‌ای یک محکوم امنیتی که در ایران بازداشت شده واکنش نشان داد.

    پیش از این همسر «نازنین زاغری»، شهروند انگلیس که از سال ۱۳۹۵ در ایران بازداشت شده از صور مرخصی دو هفته‌ای برای او خبر داده بود.

    وزیر خارجه انگلیس در این بیانیه گفت: «آسوده‌خاطر شدم که خانم زاغری-راتکلیف امروز موقتاً آزاد و مراقبت ایشان به خانواده‌اش در ایران سپرده شد. ما از رژیم می‌خواهیم اطمینان حاصل کند ایشان از تمامی مراقبت‌های پزشکی ضروری برخوردار هستند.»

    راب در ادامه این بیانیه آورده است: «با آنکه این اقدام گامی مبارک است دولت را ملزم می‌کنیم همه شهروندان دو تابعیتی انگلیس را که خودسرانه در ایران بازداشت شده‌اند آزاد کرده و به آنها اجازه دهد به آغوش خانواده‌هایشان در انگلیس برگردند.



    نازنین زاغری از سال ۱۳۹۵ به جرم فعالیت‌های تبلیغی علیه نظام و تلاش برای براندازی نرم بازداشت و به پنج سال زندان محکوم شده است. این شهروند دوتابعیتی هنگام بازداشت به عنوان مدیر پروژه در شرکت رسانه‌های گروهی «تامسون رویترز» فعالیت می‌کرد.

    ریچارد راتکلیف همسر نازنین زاغری اخیرا مدعی شده بود که احتمالا همسرش به کرونا مبتلا شده است.در همین خصوص «غلامحسین اسماعیلی»، سخنگوی دستگاه قضا (سه‌شنبه) ۱۳ اسفند ماه در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره وضعیت زاغری گفت: «بررسی کردیم خانم زاغری در سلامت کامل به سر می‌برد. فضا سازی شد و دیروز نیز او با خانواده تماس داشت و سلامتی خود را به خانواده اعلام کرد، اما فضایی ایجاد می‌شود و وقتی این فضا تکذیب می‌شود و خبر سلامتی اعلام می‌شود دیگر کسی این خبر سلامتی را منتشر نمی‌کند.»

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما