چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • سند جنایت دشمن آمریکایی صهیونی در ایران/عکس

  • حمله ایران به بندر عقبه اردن!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 175129
    تاریخ انتشار: 27/اسفند/1398 - 20:24

    جانشین احتمالی مرکل به کرونا مبتلا شد

    سخنگوی حزب حاکم آلمان و جانشین احتمالی صدر اعظم این کشور روز سه‌شنبه از مثبت بودن تست کرونای خود خبر داد.

    جانشین احتمالی مرکل به کرونا مبتلا شد

     «فردریک مرز»، سخنگوی حزب حاکم آلمان و جانشین احتمالی «آنگلا مرکل» صدر اعظم این کشور روز سه‌شنبه اعلام کرد که به ویروس کرونا مبتلا شده است.

    به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، از «فردریک مرز» به عنون رئیس بعدی حزب حاکم دموکرات مسیحی و نخست وزیر بعدی آلمان یاد می‌شود.

    وی که با یکی از رسانه‌های آلمانی صحبت می‌کرد، گفت: «تستی که روز یکشنبه از من گرفته شد جوابش مثبت بود. من تا هفته بعد در خانه در قرنطینه خواهم ماند.»

    بر اساس آخرین آمار،  تعداد موارد ابتلای جدید به ویروس کرونا در آلمان از مرز هفت هزار نفر گذشته است و تعداد کل فوتی‌ها بر اثر ابتلا به این بیماری در آلمان نیز به ۲۰ نفر افزایش یافته است.

    وزارت خارجه آلمان روز گذشته با صدور بیانیه‌ای درباره هرگونه سفر غیرضروری در داخل و خارج از این کشور هشدار داد.

    همچنین به دستور دولت مرکزی برلین، توافق سفر بدون روادید به آلمان با پنج کشور فرانسه، اتریش، سوئیس، دانمارک و لوکزامبورگ به صورت موقت تعلیق می‌شود و در مرزهای زمینی بازرسی‌های سفت‌وسخت‌تری برای ممانعت از ورود افراد مبتلا به کروناویروس انجام می‌شود.

    اعمال محدودیت‌های مرزی در آلمان در حالی است که «ینس اسپان» وزیر بهداشت این کشور نیز با رد مؤثر بودن بستن مرزها در جلوگیری از شیوع هرچه بیشتر این ویروس، گفته بود: «اگر تمام مرزها را هم ببندیم همچنان [این ویروس] منتشر خواهد شد».

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما