جمعه 02 خرداد 1404 - Fri 23 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • اینکه بگویند به ایران اجازه غنی‌سازی نمی‌دهیم، غلط زیادی است /شهید رئیسی زبان صادق و عمل خستگی‌ناپذیر داشت + فیلم و صوت

  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس معرفی شوند+عکس و فیلم

  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 173616
    تاریخ انتشار: 16/اسفند/1398 - 16:39

    اقدامات ویژه گمرک برای مقابله با شیوع کرونا

    ارونقی با اشاره به اقدامات ویژه گمرک ایران برای مقابله با کرونا از صدور بخشنامه‌ای برای کاهش تردد‌های غیر ضروری به ادارات این سازمان خبر داد.

    اقدامات ویژه گمرک برای مقابله با شیوع کرونا

    اقدامات ویژه گمرک ایران برای مقابله با شیوع ویروس کرونابه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مهرداد جمال ارونقی معاون فنی گمرک ایران با اشاره به اقدامات ویژه سازمان متبوع خود برای مقابله با کرونا از صدور بخشنامه جدیدی برای کاهش تردد‌های غیر ضروری به ادارات خبر داد.

    ارونقی با اشاره به اینکه این بخشنامه از سوی گمرک ایران صادر و به گمرکات اجرایی سراسر کشور ابلاغ شده است، اظهار داشت: با عنایت به تراکم کاری روز‌های پایانی سال و شرایط خاصی پیش آمده در اغلب استان‌های کشور و در راستای سیاست‌های دولت در زمینه کاهش تردد‌های غیر ضروری به منظور کنترل شیوع کرونا لذا در جهت تسهیل امور واحد‌های تولیدی و صادراتی به منظور صادرات محصولات تولیدی خصوصا از محل ورود موقت مواد اولیه و به تبع آن امکان انجام فرایند تسویه با تبدیل به قطعی پروانه‌های ورود موقت و همچنین خروج موقت در مهلت‌های مقرر، مراتب لازم، تصویب و به گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد.

    تمهیدات گمرک ایران درباره تمدید پروانه‌های ورود موقت
    معاون فنی گمرک ایران در اولین مورد به تمهیدات گمرک ایران درباره تمدید پروانه‌های ورود موقت اشاره کرد و گفت: در خصوص پروانه‌های ورود موقت برای پردازش (موضوع ماده ۵۱ قانون امور گمرکی) که با توجه به مهلت‌های مقرر در ماده ۸۲ آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی امکان تمدید پروانه توسط گمرک وجود داشته باشد و مهلت پروانه و با تضمین مأخوذه از تاریخ ۹۸/۱۲/۰۱ تا ۲۵ فروردین سال ۹۹ سررسید گردیده یا می‌گردد به شرط آنکه تضمین وصول نشده و یا پرونده به مراجع قضایی احاله نشده باشد، گمرکات ورود موقت کننده راسا نسبت به تمدید پروانه و تضمین ماخوذه تا تاریخ ۹۹/۰۲/۱۵ با رعایت سایر مقررات و تشریفات من‌جمله ماده ۱۰۹ قانون امور گمرکی اقدام نمایند.

    تمدید پروانه‌های ورود موقت
    ارونقی در ادامه پیرامون تمدید پروانه‌های ورود موقت، گفت: با عنایت به هماهنگی‌های به عمل آمده با دبیرخانه کارگروه ماده ۸۲ آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی، برای پروانه‌های ورود موقت برای پردازش که اختیار تمدید آن‌ها (خصوصا اقلام کشاورزی موضوع بخشنامه ۳۶۰/۲۰۳۸۴۸ سال ۱۳۹۵این دفتر) با کارگروه یاد شده است و مهلت پروانه با تضمین مأخوذه از ۰۱/۱۲/۹۸ تا ۲۵ فروردین سال ۱۳۹۹ سررسید گردیده یا می‌گردد، گمرکات ورود موقت‌کننده به شرط آنکه تضمین وصول نشده و یا پرونده به مراجع قضایی احاله نشده باشد، نسبت به تمدید پروانه وتضامین ماخوذه تا تاریخ ۹۹/۰۲/۰۱ با رعایت سایر مقررات و تشریفات من‌جمله ماده ۱۰۹ قانون امور گمرکی اقدام کنند.

    لازم است در خصوص این دسته از پروانه‌های ورود موقت، صاحبان کالا بعد از اتمام تعطیلات نوروز نسبت به پیگیری جهت اخذ مجوز‌های لازم از دفتر مقررات صادرات واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدام نمایند.

    تسهیلاتی فقط برای رویه ورود موقت
    معاون فنی گمرک ایران در ادامه پیرامون شرایط این تسهیلات، اظهار کرد: پس از انجام تشریفات تمدید مراتب وفق بند ۱۱ دستورالعمل شماره ۹۷/۴۳۰۸۵۸۹ مورخ ۹۷/۰۴/۱۶ (ضمن استناد به این بخشنامه) به صورت پیام بر روی اظهارنامه‌های ورود موقت مربوطه درج واطلاعات مربوطه نیز وفق بند ۳-۳ دستورالعمل مزبور به این دفتر اعلام گردد.

    او در ادامه تأکید کرد: تسهیلات یاد شده صرفا مربوط به رویه ورود موقت برای پردازش موضوع ماده ۵۱ قانون امور گمرکی و دستورالعمل شماره ۹۷/۴۳۰۸۵۸ مورخ ۹۷/۰۴/۱۶ بوده و شامل تضامین مأخوذه بابت سایر روی‌های گمرکی نیست.

    تکلیف گمرکات اجرایی کشور
    ارونقی در ادامه با توجه به موارد فوق، تصریح کرد: لازم است گمرکات در خصوص موضوع در اسرع وقت و با کم‌ترین تشریفات ممکن اقدامات لازم معمول و از ارجاع صاحبان کالا یا درخواست‌های ایشان بابت تمدید پروانه، تمدید تضامین، درخواست کیل مصرف، بررسی اختلافات موجود در پرونده‌های ورود موقت و سایر امور مربوط به رویه ورود موقت برای پردازش و سایر رویه‌های مورد نظر به ستاد مرکزی گمرک واین دفتر تا پایان فروردین ماه سال ۱۳۹۹ خودداری فرمایند.

    پروانه‌های صادرات موقت
    او در خصوص پروانه‌های صادرات موقت نیز گفت: پروانه‌های صادرات موقت که مهلت آن‌ها از تاریخ ۹۸/۱۲/۰۱ تا ۹۹/۰۱/۲۵ منقضی شده یا می‌گردد نیز چنانچه تضامین اخذ شده به در آمد قطعی دولت منظور نشده و یا اعلام جرمی برای آن صورت نپذیرفته باشد، گمرکات اجرایی مربوطه راسا با رعایت کیله مقررات مربوطه از جمله ماده ۷۲ قانون امور گمرکی و اخذ جریمه متعلقه (در صورت شمول)، مهلت پروانه‌های موصوف را تا تاریخ ۹۹/۰۲/۱۵ تمدید نمایند.

    نظارت بر اجرای بخشنامه
    معاون فنی گمرک ایران در پایان با تشکر از تلاش‌ها و زحمات همکاران خود، نظارت بر حسن انجام امر از سوی ناظران و مدیران گمرکات اجرایی را خواستار شد.
    همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:

    منبع : باشگاه خبرنگاران

    برچسب ها: کرونا ، گمرک ، مقابله ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما