چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • توییت حساب ایکس خبرگزاری صداوسیما

  • تصادف خونین در کمربندی سمنان به سرخه

  • محسن چاوشی به دیوارنگاره ولیعصر راه یافت

  • سزارین در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی

  • دعوای لفظی میان ترامپ و نتانیاهو فاش شد

  • جهان تا پاییز به کف عملیاتی ذخایر نفت می‌رسد

  • امامی که عاشقش‌ شدیم، راه «دل» را انتخاب کرد

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • ترامپ مجددا به ایران حمله نخواهد کرد

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها پس از ناتوانی در انجام عملیات نظامی علیه بیروت/ پیام تهدیدآمیز ایران، واشنگتن را مجبور به تحقیر علنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کرد +عکس

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز تسلیم در برابر ملت ایران ندارند

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان

  • قیمت سکه و قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۳ خرداد

  • محکومیت شدید حملات آمریکا علیه نفتکش ایرانی

  • ۵ مفقودی در ارتفاعات چایکندی خداآفرین پیدا شدند

  • حملات ایران منجر به خسارت سنگین شده است

  • تبعات جنگ علیه ایران از مرزهای منطقه فراتر رفته است

  • ایران دومین تیم پیر جام جهانی ۲۰۲۶

  • ایران و آذربایجان همواره روابطی دوستانه‌ داشته‌اند

  • قیمت خودرو امروز 13 خرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 173615
    تاریخ انتشار: 16/اسفند/1398 - 16:37

    جان مهم‌تر از جام است

    سرپرست تیم فوتبال تراکتور تبریز گفت: همه تلاش می‌کنند تا اتفاق تلخی برای کسی رخ ندهد، اما به نظرم جان مهمتر از جام قهرمانی است.

    جان مهم‌تر از جام است

    ایوب ذوالفقاری درباره تعطیلی تمرینات تیم فوتبال تراکتور اظهار داشت: الان تنها ما نیستیم و این شرایط برای همه تیم‌هاست. دعا می‌کنیم حداقل این بیماری تمام شود و تمام مردم با شادی به شغل‌های خود بازگردند، ما هم یکی مثل تمام مردم. فعلاً که همه چیز آه و ناله است.
    وی افزود: ما هم از روز پنجشنبه تمرینات‌مان را تعطیل کردیم و ان‌شاءالله از سه‌شنبه دوباره تمرینات را آغاز خواهیم کرد.
    «برخی از مربیان و مسئولان تیم‌های لیگ برتری اعتقاد دارند با شرایط موجود لیگ برتر باید به طور کامل تعطیل شود.»، سرپرست تیم فوتبال تراکتور در واکنش به طرح این موضوع گفت: ما هم مثل همه تیم‌های دیگر، هر طور بگویند عمل می‌کنیم، ولی فکر می‌کنم جان مهمتر از جام است. بالاخره همه می‌خواهند اتفاق تلخی رخ ندهد و به همین خاطر هم مسئولان این تصمیمات را گرفته‌اند. این تصمیمات عمومی است و تنها مختص به تیم خاصی نیست.
    ذوالفقاری ادامه داد: در این وضعیت همه بلاتکلیف هستند، چون کسی نمی‌داند در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد. ورزش شادابی جامعه است و امیدوارم هر چه زودتر حوادث تلخ تمام شود و دوباره مردم به زندگی عادی خود بازگردند. الان لیگ والیبال را جمع کردند چه شد؟ این تصمیمات از بالا گرفته می‌شود و نمی‌شود کاری کرد. الان در توکیو هم به این فکر می‌کنند که المپیک برگزار شود یا نه. این هم برای سلامتی مردم است. بحث شیوع بیماری کرونا برای کل جهان است و مختص ایران نیست.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما