یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • فرمانده عملیات سپاه ایلام چگونه شهید شد؟+ فیلم

  • وقتی سینما قربانی بیانیه سیاسی می‌شود

  • قیمت نفت امروز شنبه ۳۱ مرداد

  • برنامه بازی‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال

  • همچنان درپی نشانی از جگرگوشه‌هایشان!

  • رضا پهلوی در نقش «داعش» برای ایران! / فیلم

  • هوای تهران ناسالم شد

  • جشن بزرگ «بیعت» از امشب در میدان انقلاب

  • اسباب‌بازی عجیب رضا پهلوی در ۸ سالگی + عکس

  • ورود سریال‌های اینستاگرامی به شبکه نمایش خانگی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 173491
    تاریخ انتشار: 15/اسفند/1398 - 12:42

    کرونا در قزوین جان چند نفر را گرفت؟

    پیمان نامدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: متاسفانه تعداد افرادی که بر اثر بیماری کرونا در قزوین فوت کرده‌اند به ۷ نفر رسید.

    کرونا در قزوین جان چند نفر را گرفت؟

    یمان نامدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: متاسفانه تعداد افرادی که بر اثر بیماری ویروس کرونا در قزوین فوت کرده‌اند به ۷ نفر رسید.
     
     وی افزود: همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ نفر دیگر به جمع مبتلایان به کرونا در استان قزوین اضافه شده‌اند که تعداد مبتلایان این بیماری در قزوین را به ۸۰ نفر رسانده است.
     
    نامدار عنوان کرد: با اقدامات انجام شده از سوی کادر پزشکی استان قزوین ۱۹ نفر نیز  در قزوین درمان شده و از بیمارستان مرخص شده‌اند.
     
    وی تصریح کرد: یکی از اصلی‌ترین دلایل رشد این آمار در قزوین جدی نگرفتن خطرات این بیماری توسط مردم است است و اگر مردم اصول بهداشتی را رعایت نکنند این آمار بدون شک افزایش خواهد یافت.
     
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین اضافه کرد: بهترین راه مبارزه با این بیماری در خانه ماندن مردم به مدت یک هفته تا دو هفته است و اگر این اتفاق رخ دهد چرخه انتقال قطع و شاهد مدیریت بیماری خواهیم بود.
     
    وی گفت: نکته قابل ذکر این است که آمار ۸۰ نفر مرتبط با افرادی است که در بیمارستان ثبت شده است و خیلی از افراد ناقل این بیماری هستند و با این تصور که یک سرماخوردگی ساده است در خیابان به راحتی تردد میکنند .
     
    نامدار ادامه داد: این افراد بعد از مدتی خوب خواهند شد و مشکلی نخواهند داشت اما اگر این ویروس از آنها به افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند منتقل شود بدون شک برای آنها مشکل ایجاد خواهد کرد.
     
    وی بیان کرد: برای همین نکته تأکید داریم که بهترین کار در خانه ماندن و رعایت نکات بهداشتی است.
     
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پایان یادآور شد: با همکاری و همراهی همگانی می‌توان این بیماری را متوقف کرد  و امیدواریم این اتفاق به زودی روی دهد.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما