پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 173154
    تاریخ انتشار: 13/اسفند/1398 - 13:05

    راهکاری برای رفع مشکلات کارمندان قراردادی

    رییس امور مدیریت مشاغل و نظام‌های پرداخت سازمان اداری و استخدامی کشور معتقد است که دستورالعمل اجرایی تعیین حقوق و مزایای کارمندان قراردادی بسیاری از مشکلات پرداختی این بخش از کارمندان را مرتفع کرده است.

    راهکاری برای رفع مشکلات کارمندان قراردادی

    به گزارش روز دوشنبه سازمان اداری و استخدامی کشور، «همت علی شاهنظری» در تشریح این دستورالعمل گفت: چند سالی بود که نیروهای قرارداد کار معین مشکلاتی بابت پرداخت و دریافتی حقوق خود داشتند که با تدوین دستورالعمل اجرایی تعیین حقوق و مزایای این بخش از مشکلات این کارمندان اصلاح شده است.
    وی با اشاره به مشکلات این بخش از کارمندان در گذشته، افزود: در گذشته، سنوات به کارمندان قرادادی تعلق نمی‌گرفت و اگر کسی ۲۰ سال سابقه خدمت داشت با فردی که تنها یکسال سابقه کار داشت، تفاوتی نداشت. اگر طبق قانون، پستی به آنها تعلق می گرفت برای آن دریافتی نداشتند، سقف ساعت اضافه کاری آنها ۱۲۰ ساعت بود و یا ارزش مدرک تحصیلی، خواربار و مسکن هم طبق ضوابط وزارت کار محاسبه نمی‌شد.
    رئیس امور مدیریت مشاغل و نظام های پرداخت سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: تلاش دولت و سازمان اداری و استخدامی کشور ترمیم حقوق کارمندان قرارداد معین بود، به همین دلیل این دستورالعمل جدید جایگزین دستورالعمل قبلی شده است و اتفاق های بسیار مثبتی را برای این بخش از کارمندان رقم زده است.
    وی افزود: اصلی ترین موضوع در این دستور العمل این است که نیروهای قراردای کار معین از این پس ۸۰ درصد حقوق و مزایای کارمندان پیمانی و رسمی هم سطح خودشان را دریافت می کنند و با همین ضریب برخی موارد که پیش از این لحاظ نمی شد مانند حق سنوات یا حق پست نیز به این دسته از کارمندان تعلق می گیرد. همچنین سقف اضافه کار کارمندان قراردادی مانند کارمندان پیمانی و رسمی به ۱۷۵ ساعت افزایش یافته که با همان ضریب محاسبه می‌شود.
    شاهنظری تصریح کرد: اقدام بسیار خوبی دیگر این است که کارمندان قراردادی نیز می‌توانند از ۸۰ درصد قانون دریافت طبقه که هر چهار سال یکبار و دریافت رتبه که هر ۶ سال یکبار برای کارمندان رسمی و پیمانی است، بهره مند شوند.
    رییس امور مدیریت مشاغل و نظام های پرداخت سازمان اداری و استخدامی کشور با رد این موضوع که بر اساس این دستورالعمل حقوق عده‌ای از کارمندان قرارداد کار معین کاهش می‌یابد، گفت: این صحت ندارد که با این فرمول حقوق کارمندی کم شود با این دستورالعمل حقوق همه­ کارمندان رشد دارد مگر اینکه ضوابط قبلاً رعایت نشده باشد.
    شاهنظری افزود: احکام جدید همه کارمندان اعم از رسمی، پیمانی و قراردادی از تاریخ اول اسفند ۹۸ اصلاح خواهد شد و شایعه اصلاح احکام کارمندان قراردادی برای سال آینده درست نیست. بعد از بخشنامه افزایش امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری نیاز بود برای کارمندان قرارداد کار معین دستورالعملی تدوین شود که منجر به تاخیر در صدور احکام این دسته از کارمندان شد. با این حال تمامی این احکام در سال ۹۸ اصلاح خواهد شد.

    به گزارش ایرنا، رییس سازمان برنامه و بودجه اول اسفندماه با صدور بخشنامه‌ای به کلیه دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری از ابلاغ دستور رییس جمهوری در خصوص رفع تبعیض از پرداخت‌های کارکنان دولت خبر داد.
    به موجب این بخشنامه آن دسته از دستگاه‌های اجرایی که افزایش تا ۵۰ درصد فوق العاده‌ها و امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری را در مورد کارکنان خود اعمال نکرده‌اند، اجازه یافته‌اند در سقف اعتبارات و تخصیص ابلاغی از اسفندماه ۱۳۹۸ نسبت به اعمال این افزایش‌ها اقدام کنند.
    افزایش امتیازات و فوق العاده‌های کارکنان دستگاه‌های مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری تا پیش از این فقط شامل کارکنان قوه قضائیه و سازمان‌های تابعه آن قوه و نهاد ریاست جمهوری شده بود اما با ابلاغ آن به تمامی دستگاه‌های اجرایی، این تبعیض رفع شد.

    منبع : ایرنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما