سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 171530
    تاریخ انتشار: 30/بهمن/1398 - 15:50

    ترودو خواستار مذاکره با بومیان معترض کانادایی شد

    نخست‌وزیر کانادا خواستار رسیدگی به اعتراضات بومیان این کشور به احداث خط لوله گاز از طریق گفت‌وگو و احترام متقابل شد.

    ترودو خواستار مذاکره با بومیان معترض کانادایی شد

    «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا، حل مشکلات بومیان معترض به احداث خط لوله گاز در این کشور از طریق گفت‌وگو را خواستار شد.

     ترودو روز سه‌شنبه گفت: «می‌دانم که صبر مردم در حال لبریز شدن است. باید راه‌حلی پیدا کنیم  و باید این راه‌حل را همین حالا پیدا کنیم».

    نخست‌وزیر کانادا افزود، این منازعه باید از طریق «گفت‌وگو و احترام متقابل» و نه از طریق زور، حل وفصل پیدا کند.

    روستای «وت سو وت اِن» (Wetʼsuwetʼen ) که بومیان مناطق همجوار رودخانه بولکلی و دریاچه‌های بورنز، برومن و فرانسوا واقع در شمال غربی استان «بریتیش کلمبیا» در آن ساکن هستند، شدیداً با احداث این خط لوله مخالفند و در برابر احداث این خط لوله اخلال ایجاد کرده و حتی روند ساخت را متوقف کردند.

    ایجاد اختلال گسترده در خطوط ریلی کانادا ، تنها اقدام معترضان نبوده و آنها عملا بنادر مهم ونکوور و دلتا در بریتیش کلمبیا را هم از کار انداخته بودند.

    یک گروه کوچک از معترضان خود را به نزدیکی دفتر وزیر دادگستری کانادا در اوتاوا پایتخت این کشور رسانده و بخش‌هایی از مناطق همجوار این دفتر را اشغال کردند.

    با تداوم مخالفت بومیان بریتیش کلمبیا و فعالان محیط زیست با احداث این خط لوله انتقال گاز طبیعی، نیروهای امنیتی و پلیس برای توقف مخالفت‌ها به زور متوسل شدند و ده‌ها نفر را بازداشت کردند.

     

    منبع : افکارنیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما