یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 170631
    تاریخ انتشار: 20/بهمن/1398 - 11:17
    بازی زیرکانه ابوظبی در منطقه

    نشست محرمانه آمریکا و اسرائیل درباره ایران

    یک وبسایت خبری در آمریکا به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که محور نشست محرمانه مقامات بلندپایه آمریکا، امارات و اسرائیل در ماه دسامبر دستیابی به یک توافق برای اقدامات هماهنگ علیه ایران بود.

    نشست محرمانه آمریکا و اسرائیل درباره ایران

     دیو لائر، سردبیر بخش غرب آسیا در نشریه اَکسیوس، طی گزارشی مورخ 15 بهمن 1398 به بررسی نشست سه‌جانبه آمریکا، امارات و رژیم صهیونیستی در کاخ سفید در 26 آذر 1398 برای برنامه‌ریزی علیه ایران پرداخت. در این جلسه رابرت اوبراین، مشاور امنیت ملی و ویکتوریا کواتز، نماینده برایان هوک از طرف دولت آمریکا؛ تیمی از رژیم صهیونیستی به مدیریت میر شابات، مشاور امنیت ملی نتانیاهو و تیمی از امارات به مدیریت یوسف اوتابیا، سفیر امارات در آمریکا حضور داشتند.

     نویسنده این نشست را سومین جلسه مخفیانه سه‌جانبه در سال 2019 دانسته و نقل می‌کند که تیم آمریکایی پیشنهاد تشکیل پیمان منع تجاوز میان امارات و رژیم اشغالگر قدس به عنوان مقدمه‌ای بر عادی‌سازی روابط را عنوان کرده است. پیشنهاد دیگر آمریکا، افزایش همکاری میان سرویس‌های امنیتی امارات و رژیم صهیونیستی علیه ایران به منظور تبادل اطلاعات درباره اهداف مشترک نسبت به تضعیف موقعیت منطقه‌ای جمهوری اسلامی بوده است.

     عبدالله‌بن‌زاید، وزیر خارجه امارات سه روز بعد از این جلسه توییت کرد:«رفرمیسم اسلامی، اتحاد اعراب و اسراییل در خاورمیانه شکل می‌گیرد». یک روز بعد نتانیاهو در جلسه کابینه این رخداد را نتیجه ماه‌ها تلاش و برنامه‌ریزی برای اتحاد با دولت‌های عربی علیه ایران خواند که از برگزاری کنفرانس ضد ایرانی در ورشو در فوریه 2019 کلید خورد و نهایتاً به حضور رسمی امارات در جلسه رونمایی از «معامله قرن» نیز انجامید. نکته‌ای که نشان می‌دهد قطعاً تماس‌های رسمی از ماه‌ها پیش از نشست ورشو در جریان بوده است.

     لائر معتقد است نتانیاهو به دلیل نیازمندی داخلی برای گریز از پرونده‌های فساد و هم‌چنین انتخابات زودرس، به اقدامات برای اتحاد بیشتر با دولت‌های عربی حاشیه خلیج فارس، سرعت می‌بخشد و همین نیاز داخلی وی را مجبور به علنی‌کردن تلاش‌ها کرده، در حالی که برخی دولت‌مردان آمریکا به نویسنده گفته‌اند علنی‌شدن تماس‌ها این تلاش‌ها را به شکست می‌کشاند و باید هم‌چنان از دیپلماسی محرمانه استفاده کرد. نکته‌ای که نشان می‌دهد ایالات متحده نگران هزینه‌های عادی‌سازی برای متحدان منطقه‌ای‌اش در غرب آسیا است که می‌تواند موقعیت داخلی دولت‌های عربی را متزلزل سازد.

    منبع : اندیشکده_راهبردی_تبیین

    نظرات بینندگان
    نظرات شما