پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 169162
    تاریخ انتشار: 06/بهمن/1398 - 15:08
    ونزوئلا

    تجمع مردم ونزوئلا در حمایت از ایران مقابل آمریکا

    مردم ونزوئلا با اعلام همبستگی با مردم ایران برای حفظ صلح، به تهدیدهای جنگ‌طلبانه آمریکا اعتراض کردند.

    تجمع مردم ونزوئلا در حمایت از ایران مقابل آمریکا

    نمایندگان جنبش‌های اجتماعی و سیاسی ونزوئلا و هیات‌های سیاسی جهان که پیشتر در همایش جهانی مبارزه با امپریالیسم شرکت کرده بودند، روز شنبه (پنجم بهمن‌ماه) در میدان ونزوئلانا گردهم آمدند و با اعلام همبستگی با مردم ایران برای حفظ صلح، به تهدیدهای جنگ‌طلبانه آمریکا اعتراض کردند.

    اخبار سیاسی- این تجمع بخشی از روز جهانی اعتراض علیه جنگ احتمالی جدید در خاورمیانه است که در پایتخت همه کشورهای جهان برگزار می‌شود.

    بدنبال شهادت سردار سلیمانی فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سیزدهم دی‌ماه به دستور دونالد ترامپ، تنش‌ها میان ایران و آمریکا افزایش یافت.

    «کارلوس رون» معاون وزیر امور خارجه ونزوئلا در امور آمریکای شمالی در این رابطه اظهار داشت: معتقدیم فراخواندن همه جهان برای مقابله با جنگ و اقدامات زورمدارانه امپریالیسم آمریکا علیه مردم ایران، بسیار اهمیت دارد. از مردم ایالات متحده نیز می‌خواهیم علیه این اقدام‌های خودسرانه اعتراض کنند. هیچ‌کس جنگ دیگری را در جهان نمی‌خواهد.

    همچنین فواد ایزدی استاد دانشگاه تهران که در همایش جهانی در کاراکاس با نام «مبارزه با امپریالیسم» شرکت کرده بود، گفت: ما اینجا هستیم تا همبستگی خود را با مردم ونزوئلا اعلام کنیم و یاد شهید قاسم سلیمانی که علیه امپریالیسم در خاورمیانه مبارزه کرد را گرامی بداریم.

     «لوئیس اورتونیو» از جبهه «فرانسیسکو د میراندا» نیز گفت: در این روز جنبش‌های اجتماعی یکصدا، اقدامات مداخله‌گرایانه و جنگ‌طلبانه امپریالیسم آمریکا علیه ملت ایران و سایر ملل جهان را مردود می‌خوانند.

    براساس این گزارش، شرکت‌کنندگان در این مراسم با در دست داشتن پلاکارد و سر دادن شعار و خواندن اشعاری، توقف اقدامات مداخله‌گرایانه آمریکا در جهان را خواستار شدند.

    منبع : افکار نیوز

    نظرات بینندگان
    نظرات شما