سه شنبه 12 آبان 1405 - Tue 03 Nov 2026
  • کارت زرد مجلس به وزیر آموزش و پرورش

  • جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در قشم

  • احتمال بسیار زیادی وجود دارد که بتوانیم با ایران به توافق برسیم

  • کالابرگ آبان ماه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟

  • قیمت خودرو در بازار امروز ۱۲ آبان ماه

  • عراقچی: همسایگان ما در اولویت هستند

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵

  • قالیباف: پاسخ مقتدرانه را به آمریکا دادیم؛ توپ در زمین آن‌هاست /گرانی‌های اخیر و نوسانات قیمت‌ها، فشار سنگینی را بر خانواده‌ها وارد کرده است+ فیلم

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش امیر قلعه‌نویی به درگذشت اسطوره فوتبال ایران

  • خط و نشان ستاره آلبانی برای الشمال

  • عاملان اصلی شهادت مأموران پلیس اصفهان اعدام شدند

  • یاروسلاول روسیه منفجر شد

  • رضا پهلوی برای تجزیه ایران چه کارهایی انجام داد؟ + عکس و فیلم

  • ردپای پولشویی در شعب بانک‌ها

  • بهترین سبزی برگ‌دار برای سلامت استخوان‌ها

  • فاصله گرفتن رأی‌دهندگان یهودی/ حامی رژیم صهیونیستی می‌خواهد کنگره‌ای طرفدار جنگ بخرد+عکس

  • شهادت یک نیروی پلیس در سراوان+ عکس

  • حج ۱۴۰۶ روی غلتک افتاد

  • مصرف بنزین در سرازیری

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 168425
    تاریخ انتشار: 30/دي/1398 - 10:56
    محمد هاشمی

    درخواست انتخاباتیِ محمد هاشمی از مسئولان

    محمد هاشمی رفسنجانی گفت: زمینه حضور حداکثری مردم را مسئولان و به خصوص اعضای شورای نگهبان به وجود می‌آورند. مسئولان باید شرایطی را ایجاد کنند که مردم احساس کنند رقابتی در میان است و این طور نباشد که رقابت صرفا میان نیروهای یک جبهه سیاسی رخ دهد.

    درخواست انتخاباتیِ محمد هاشمی از مسئولان

    مدت اندکی تا انتخابات مجلس باقی است و اصلاح‌طلبان باور دارند که در این شرایط فضای رقابت برای آنها مناسب نیست. برخی از آنها باور دارند که در چنین شرایطی امکان مشارکت حداکثری وجود ندارد اما برخی همچنان بر مشارکت به صورت فعال اصرار می‌ورزند اما همه آنها در این موضوع اتفاق نظر دارند که نیروهای اصلاح‌طلب به دلیل کم‌بودن چهره‌های شاخصشان شانس بالایی در انتخابات پیش رو ندارند.

    محمد هاشمی رفسنجانی درباره نحوه برخورد شورای نگهبان با نیروهای اصلاح‌طلب به «نامه‌نیوز» گفت:‌ «اکنون در وضعیتی به سر می‌بریم که بیش از هر زمان دیگر به اتحاد، انسجام و همبستگی نیاز داریم. انتخابات یکی از عرصه‌هایی است که همواره باعث عقب‌راندن دشمنان انقلاب بوده است زیرا نماد وحدت ملی است. به همین دلیل است که همیشه شاهد میزان بالای مشارکت عمومی در انتخابات بوده‌ایم اما در کنار این اصل مهم بعضی گلایه‌ها هم در این دوره انتخابات وجود دارد که این گلایه‌ها هم درست است و بی‌جهت نیست زیرا مردم زمانی به شرکت در انتخابات رغبت می‌یابند که کاندیدای خود را در میان نامزدها ببینند. در واقع زمینه حضور حداکثری مردم را مسئولان و به خصوص اعضای شورای نگهبان به وجود می‌آورند. مسئولان باید شرایطی را ایجاد کنند که مردم احساس کنند رقابتی در میان است و این طور نباشد که رقابت صرفا میان نیروهای یک جبهه سیاسی رخ دهد».

    او درخصوص برخی اظهارات فعالان سیاسی مبنی بر کناره‌گیری از صحنه انتخابات اظهار کرد: «این گزاره که در انتخابات شرکت نکنیم درست نیست. شرکت در انتخابات حق مردم است و تجربه هم نشان داده که در سال‌هایی که رقابت متوازن نبوده است، حضور گسترده مردم باعث تقویت نیروهایی شده است که قطعا در صورت مشارکت پایین رأی نمی‌آوردند؛ بنابراین اتفاقا وقتی ردصلاحیت‌ها گسترده می‌شود حضور حداکثری مردم می‌تواند مناسبات انتخاباتی را برهم زند».

    هاشمی در پاسخ به این پرسش که آیا می‌شد از وحدت به وجود آمده در تشییع سردار شهید قاسم سلیمانی در وحدت مردم در روز انتخابات هم استفاده کرد، گفت: «شهادت سردار سلیمانی یک نقطه عطف در انقلاب و کشور بود. مردم ایران از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون شاهد کارشکنی‌های متعدد و دشمنی‌های مقامات آمریکایی بوده‌اند تا حدی که در روزگاری آمریکایی‌ها مترصد اجرای طرح کودتا بودند یا جنگ تحمیلی با عراق را بر ما تحمیل کردند. در سال‌های اخیر تلاش‌هایی شد که با انجام مذاکراتی رابطه ایران و آمریکا ترمیم شود اما شهادت سردار سلیمانی نشان داد که آمریکایی‌ها نه به قوانین بین‌المللی، نه به اخلاق و نه به قول‌های خود متعهد نیستند. گرچه شهادت سردار سلیمانی ضربه بزرگی محسوب می‌شود اما در تشییع او شاهد وحدتی بی‌مثال میان آحاد ملت ایران بودیم. این وحدت یک فرصت بی‌نظیر برای مسئولان است تا با حفظ وحدت ملی به رفع نواقص بپردازند. که یک مصداق از این موضوع انتخابات است. مسئولان باید شرایطی را ایجاد کنند تا هر دو جبهه مهم سیاسی بتوانند نامزدهای خود را در انتخابات داشته باشند تا مردم هم با همدلی فراوان در انتخابات به صورت گسترده شرکت کنند. مسئولان نباید مردم را جریحه‌دار کنند و حرکاتی نکنند که مردم نسبت به انتخابات مأیوس شوند. مردم ایران همیشه پای انقلاب و کشورشان ایستاده‌اند و در این دوره هم به صورتا مطلوب در انتخابات شرکت می‌کنند مسئولان هم وظیفه دارند که از حسن نظر مردم برای تحقق وحدت ملی بهره‌ ببرند».


     

    منبع : نامه نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما