شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 168425
    تاریخ انتشار: 30/دي/1398 - 10:56
    محمد هاشمی

    درخواست انتخاباتیِ محمد هاشمی از مسئولان

    محمد هاشمی رفسنجانی گفت: زمینه حضور حداکثری مردم را مسئولان و به خصوص اعضای شورای نگهبان به وجود می‌آورند. مسئولان باید شرایطی را ایجاد کنند که مردم احساس کنند رقابتی در میان است و این طور نباشد که رقابت صرفا میان نیروهای یک جبهه سیاسی رخ دهد.

    درخواست انتخاباتیِ محمد هاشمی از مسئولان

    مدت اندکی تا انتخابات مجلس باقی است و اصلاح‌طلبان باور دارند که در این شرایط فضای رقابت برای آنها مناسب نیست. برخی از آنها باور دارند که در چنین شرایطی امکان مشارکت حداکثری وجود ندارد اما برخی همچنان بر مشارکت به صورت فعال اصرار می‌ورزند اما همه آنها در این موضوع اتفاق نظر دارند که نیروهای اصلاح‌طلب به دلیل کم‌بودن چهره‌های شاخصشان شانس بالایی در انتخابات پیش رو ندارند.

    محمد هاشمی رفسنجانی درباره نحوه برخورد شورای نگهبان با نیروهای اصلاح‌طلب به «نامه‌نیوز» گفت:‌ «اکنون در وضعیتی به سر می‌بریم که بیش از هر زمان دیگر به اتحاد، انسجام و همبستگی نیاز داریم. انتخابات یکی از عرصه‌هایی است که همواره باعث عقب‌راندن دشمنان انقلاب بوده است زیرا نماد وحدت ملی است. به همین دلیل است که همیشه شاهد میزان بالای مشارکت عمومی در انتخابات بوده‌ایم اما در کنار این اصل مهم بعضی گلایه‌ها هم در این دوره انتخابات وجود دارد که این گلایه‌ها هم درست است و بی‌جهت نیست زیرا مردم زمانی به شرکت در انتخابات رغبت می‌یابند که کاندیدای خود را در میان نامزدها ببینند. در واقع زمینه حضور حداکثری مردم را مسئولان و به خصوص اعضای شورای نگهبان به وجود می‌آورند. مسئولان باید شرایطی را ایجاد کنند که مردم احساس کنند رقابتی در میان است و این طور نباشد که رقابت صرفا میان نیروهای یک جبهه سیاسی رخ دهد».

    او درخصوص برخی اظهارات فعالان سیاسی مبنی بر کناره‌گیری از صحنه انتخابات اظهار کرد: «این گزاره که در انتخابات شرکت نکنیم درست نیست. شرکت در انتخابات حق مردم است و تجربه هم نشان داده که در سال‌هایی که رقابت متوازن نبوده است، حضور گسترده مردم باعث تقویت نیروهایی شده است که قطعا در صورت مشارکت پایین رأی نمی‌آوردند؛ بنابراین اتفاقا وقتی ردصلاحیت‌ها گسترده می‌شود حضور حداکثری مردم می‌تواند مناسبات انتخاباتی را برهم زند».

    هاشمی در پاسخ به این پرسش که آیا می‌شد از وحدت به وجود آمده در تشییع سردار شهید قاسم سلیمانی در وحدت مردم در روز انتخابات هم استفاده کرد، گفت: «شهادت سردار سلیمانی یک نقطه عطف در انقلاب و کشور بود. مردم ایران از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون شاهد کارشکنی‌های متعدد و دشمنی‌های مقامات آمریکایی بوده‌اند تا حدی که در روزگاری آمریکایی‌ها مترصد اجرای طرح کودتا بودند یا جنگ تحمیلی با عراق را بر ما تحمیل کردند. در سال‌های اخیر تلاش‌هایی شد که با انجام مذاکراتی رابطه ایران و آمریکا ترمیم شود اما شهادت سردار سلیمانی نشان داد که آمریکایی‌ها نه به قوانین بین‌المللی، نه به اخلاق و نه به قول‌های خود متعهد نیستند. گرچه شهادت سردار سلیمانی ضربه بزرگی محسوب می‌شود اما در تشییع او شاهد وحدتی بی‌مثال میان آحاد ملت ایران بودیم. این وحدت یک فرصت بی‌نظیر برای مسئولان است تا با حفظ وحدت ملی به رفع نواقص بپردازند. که یک مصداق از این موضوع انتخابات است. مسئولان باید شرایطی را ایجاد کنند تا هر دو جبهه مهم سیاسی بتوانند نامزدهای خود را در انتخابات داشته باشند تا مردم هم با همدلی فراوان در انتخابات به صورت گسترده شرکت کنند. مسئولان نباید مردم را جریحه‌دار کنند و حرکاتی نکنند که مردم نسبت به انتخابات مأیوس شوند. مردم ایران همیشه پای انقلاب و کشورشان ایستاده‌اند و در این دوره هم به صورتا مطلوب در انتخابات شرکت می‌کنند مسئولان هم وظیفه دارند که از حسن نظر مردم برای تحقق وحدت ملی بهره‌ ببرند».


     

    منبع : نامه نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما